Connect with us

Revistateo.ro

Iată ce rădăcină de plantă distruge celulele canceroase

Sanatate

Iată ce rădăcină de plantă distruge celulele canceroase

Cea mai eficace rădăcină în lupta cu celulele canceroase este ghimbirul.

CITEŞTE ŞI: S-A DESCOPERIT UN NOU TRATAMENT PENTRU CANCER

Ghimbirul este o plantă aromatică în formă de rădăcină, având un aspect particular şi gust picant. Această rădăcină miraculoasă de ghimbir este un puternic încălzitor al corpului şi aduce o mulţime de beneficii sănătăţii noastre.

Cu certitudine unul dintre cele mai folosite medicamente naturiste din lume, ghimburul a fost folosit cu succes încă din cele mai vechi timpuri ca tratament împotriva inflamaţiilor şi a greţii. Lucrul cel mai interesant descoperit de curând de cercetătorii de la “American Association for Cancer Research” este faptul că, în cazurile în care a fost folosit, ghimbirul sub formă de pudră, a distrus complet celulele canceroase. Şi mai interesant este faptul că, în prezenţa ghimbirului, celulele canceroase se atacă una pe alta, fenomen numit autofagie.

Datorită cercetătorilor de la Universitatea din Michigan şi celor aproape trei secole de uz medicinal, acum putem utiliza rădăcina de ghimbir nu numai pentru a ucide celulele de cancer ovarian, dar şi celulele cancerului de prostata cu o toxicitate de zero la sută.

Gingerolul, un compus esenţial al ghimbirului, a fost studiat cu succes de către cercetătorii de la Universitatea din Minnesotta care au descoperit faptul că gingerolul poate constitui un factor activ de luptă împotriva celulelor cancerigene din organismul uman. Ghimbirul este folosit cu succes în tratarea cancerului de stomac şi de colon. Ghimbirul este un aliat foarte valoros pentru sănătatea noastră dar mai ales utilizarea lui  poate fi folosit cu succes pentru prevenirea sau tratarea răcelilor.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top