Connect with us

Revistateo.ro

Iată ce poate face ceaiul de mușețel pentru frumusețe

Stiri

Iată ce poate face ceaiul de mușețel pentru frumusețe

Ceaiul de mușețel este renumit pentru proprietățile sale antibacteriene și calmante. Florile de mușețel seamănă cu margaretele și au oa romă puternică. Ceaiul de mușețel are culoarea gălbuie și o aromă fructată, deosebită. Este un remediu eficient împotriva multor probleme de sănătate cum ar fi problemele cu stomacul, digestia, anxietatea sau insomnia. Totodată are numeroase beneficii și pentru frumusețe. Dacă este consumat cu regularitate, acest ceai hidratează pielea din interior și o menține sănătoasă.

Ceaiul de mușețel este vindecător, antioxidant și curăță în profunzime pielea. Este considerat un tratament de îngrijire deosebit de eficient pentru pielea uscată sau iritată. Dezinfectează rănile minore și le vindecă. Totodată, este un excelent agent de albire a tonului natural al pielii. Luminează tenul și îi oferă o strălucire naturală. Liniștește pielea inflamată și calmează arsurile solare.

CITEȘTE ȘI: CUM SĂ ÎȚI FACI SINGURĂ BALSAMUL DE BUZE

Acest ceai este o poțiune magică, bogată în antioxidanți care protejează pielea de acțiunea radicalilor liberi și de îmbătrânirea prematură. Luptă împotriva acneei și a punctelor negre și este cea mai indicată loțiune de curățare pentru tenul sensibil. De asemenea ajută la eliminarea cicatricilor care rămân în urma coșurilor și hidratează în pronfunzime.

Pentru ochii umflați sau cearcăne, aplicați pliculețe de ceai de mușețel, ușor umezite, sub ochi. Le puteți aplica și pe buze pentru calmarea pielii crăpate, a sângerărilor sau a iritațiilor.

Ceaiul de mușețel amestecat cu lapte praf formează un exfoliant foarte bun pentru corp și față. Îndepărtează celulele moarte, revigorează pielea și îi oferă un aspect plin de viață.

Mușețelul este un remediu deosebit și pentru păr. Dacă aveți părul blond natural, este foarte indicat să vă clătiți cu ceai de mușețel pentru luciu și pentru accentuarea culorii. Utilizat cu regularitatea, acesta poate deschide nuanța podoabei capilare. Totodată, combate mătreața și echilibrează uleiurile de la nivelul scalpului, calmându-l și stimulând circulația.

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top