Connect with us

Revistateo.ro

Iată ce beneficii are oțetul din cidru de mere

Stiri

Iată ce beneficii are oțetul din cidru de mere

Dacă ai oțet din cidru de mere în casă nu mai ai nevoie de numeroase produse cosmetice care să te ajute să îți întreții frumusețea. Acest tip de oțet are numeroase beneficii și întrebuințări care te vor ajuta să îți îngrijești atât părul cât și pielea. Printre cele mai mari beneficii ale oțetului se numără și întreținerea părului. Acesta se utilizează deseori în etapa de clătire, după ce te-ai spălat în prealabil cu șampon. Este suficient să prepari o soluție dintr-un pahar de apă și două linguri de oțet din cidru de mere și să te clătești cu ea după șamponare. Aceasta este o bună metodă de a îndepărta reziduurile acumulare în urma folosirii produselor de styling.

CITEȘTE ȘI: CARE ESTE TIPUL TĂU DE PIELE?

O soluție dintr-o jumătate de cană de oțet și patru căni de apă te poate salva atunci când ți-ai uitat crema de protecție solară acasă. Arsurile sunt tratate rapid și eficient dacă aplici această soluție cu grijă, prin mișcări delicate, care să nu agreseze pielea. Acidul din acest tip de oțet este foarte eficient și pentru tratarea mușcăturilor de țânțar, neutralizând instant mâncărimile și roșeața. Totodată reușește să țină la distanță insectele.

Pentru a trata mătreața, tot ce trebuie să faci este să îți masezi scalpul înainte de șamponare cu o soluție formată din părți egale de apă și oțet din cidru de mere. Pielea capului va deveni curată și mâncărimile sau iritațiilor vor dispărea. Pentru rezultate optime poți introduce o lingură de oțet în sticla ta de șampon.

Îți vine sau nu să crezi, oțetul din cidru de mere poate fi utilizat și pentru îngrijirea tenului. Indiferent de tipul pielii, șterge în fiecare seară tenul cu o solușie formată dintr-o parte de oțet și patru părți de apă. Acesta este un toner natural care îți va revitaliza fața și va usca toate coșurile.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top