Connect with us

Revistateo.ro

Iată care sunt beneficiile unei măști cu argilă

Stiri

Iată care sunt beneficiile unei măști cu argilă

O mască cu argilă absoarbe toate uleiurile din piele, ceea ce o transformă într-un remediu grozav pentru pielea grasă. Masca pur și simplu va extrage tot uleiul în exces din piele și îl va absorbi, astfel încât tenul tău să rămână curat și catifelat. Nu uita că pielea nu trebuie privată în permanență de uleiurile naturale pe car ele produce, așa că folosește o astfel de mască o dată pe săptămână, pentru a nu exagera și a nu supune fața la alte riscuri.

CITEȘTE ȘI: MASCA CU ARGILĂ PENTRU UN TEN PERFECT

Măștile cu argilă sunt recunoscute pentru faptul că extrag toate toxinele din piele și le elimină. Asta înseamnă că toate bacteriile care provoacă apariția coșurilor și a punctelor negre pot dispărea odată ce ai spălat fața, în urma aplicării unei astfel de măști. Tenul tău va fi radiant, mai strălucitor și foarte curat. Încearcă să folosești argilă din surse certificate și nu de la vânzători ambulanți sau branduri fantomă.

O astfel de mască conține numeroase minerale pe care tenul tău le necesită pentru a avea strălucire și pentru a fi sănătos. Este tratamentul ideal pentru zilele în care te simți fără viață, iar pielea ta este pur și simplu prăfuită și lipsită de energie. Odată cu îndepărtarea măștii vei elimina și celulele moarte, fapt care va schimba complet aspectulpielii tale. Dacă ai tenul sensibil, o mască cu argilă poate înlocui eficient o exfoliere agresivă.

Argila este potrivită pentru toate tipurile de piele, însă este absolut fenomenală pentru pielea grasă, deoarece o curăță în profunzime. Secretul este să aplici o astfel de mască o dată pe săptămână și să o lași să acționeze suficient, astfel încât pielea ta să primească toate mineralele și beneficiile pe care aceasta i le poate oferi. Poți găsi AICI câteva măști speciale pentru tenul gras.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top