Connect with us

Revistateo.ro

Ia necesarul de acizi grași Omega din acest ulei minunat

Naturiste

Ia necesarul de acizi grași Omega din acest ulei minunat

Acizii grași Omega sunt foarte importanți pentru sănătatea organismului. Un dezechilibru al nivelului de acizi grași Omgea 3 și Omega 6 din corp pot provoca numeroase boli cardiovasculare, artrită și chiar cancer. Studiile arată că un consum regulat de acizi grași esențiali reduc nivelul colesterolului rău (LDL) în mod considerabil și îmbunătățește sănătatea inimii și a vaselor se sânge. Din moment ce aceste grăsimi nu sunt produse de organism, este foarte important să le iei din alimentație.

CITEȘTE ȘI: CUM SĂ PREPARI SINGURĂ UN ULEI BOGAT ÎN NUTRIENȚI

Uleiul din nuci de macadamia este ingredientul minunat care îți oferă necesarul zilnic de nutrienți esențiali, inclusiv grăsimi sănătoase. Să adaugi acest tip de ulei la dieta ta zilnică este o alegere foarte înțeleaptă, având în vederea multitudinea de beneficii pe care acesta o oferă. Acest ulei este, de asemenea, bogat în acid oleic. Acidul oleic are un rol extrem de important în reducerea inflamațiilor și în ameliorarea simptomelor astmului. Totodată este benefic pentru sănătatea pielii având proprietăți hidratante și regenerante.

Uleiul din nuci de macadamia crește rata de absorbție a nutrienților de către organism. Acest lucru a fost constat în urma mai multor studii efectuate de-a lungul anilor. Totodată, îmbunătățește sănătatea oaselor, a mușchilor și a țesuturilor datorită conținutului bogat în magneziu.

Totodată, acest ulei are un conținut ridicat de acid palmitoleic, acid care are proprietatea de a întârzia îmbătrânirea celulelor și deteriorarea acestora. Astfel pielea ta rămâne tânără mai mult timp și este în permanență hidratată și intens hrănită. Nu uita că hidratarea vine din intorior și alimentația este primul pas spre o piele, un păr și niște unghii mai frumoase! De accea trebuie să îi oferi corpului tău tot ceea ce are nevoie. Acest tip de ulei este indicat tuturor persoanelor care vor să aibă un stil de viață sănătos.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Naturiste

To Top