Connect with us

Revistateo.ro

Horoscopul karmic: Ce trebuie sa invete fiecare zodie

Stiri

Horoscopul karmic: Ce trebuie sa invete fiecare zodie

Horoscopul karmic. Fiecare zodie traieste sub invatatura unei legi karmice, insa stii care este legea zodiei tale?

12 legi karmice pentru 12 zodii care ascund in spate cate un mesaj karmic pentru fiecare ne invata cum se na purtam in viata, ce sa evitam si cand sa nu ne preocupam de ceva.

Pentru berbec este valabila legea karmica a expansiunii. Energia cosmica este intr-o continua expansiune, iar ceea ce trebuie sa invete berbecii in viata este ca Universul, desi pare haotic, lucreaza intr-o organizare care nu poate fi inteleasa de la prima vedere. Universul functioneaza, astfel, ca un lung ciclu de schimbari si transformari benefice pentru o forma imbunatatita de fiecare data.

CITESTE SI12 LEGI KARMICE CARE ITI SCHIMBA VIATA

Horoscopul karmic. Pentru taur valabila este legea karmica a atractiei. Datorita sau din cauza gandurilor si sentimentelor tale, vei avea parte de o anumita realitate, cea care este proiectata in creierul tau. Chiar si gandurile neintentionate, fiind extrem de intense, se pot manifesta. Aceste ganduri capata forta datorita unei concentrari puternice asupra lor.

In cazul gemenilor, legea karmica a neutralitatii explica faptul ca Universul nu face discriminare intre fiintele lui vii: nu exista favorizati, blestemati, ci toate fiintele sunt iubite de Divinitate in egala masura.

Rac – legea karmica a acordului. Principiul care sta la baza acestei legi este ca, noi, printr-o constiinta anterioara noua dar nematerializata in corpul pe care il avem acum, am decis sa venim pe lume si sa experimentam pentru a invata misterele vietii. Acesta este acordul prestabilit intre constiinta universala si noi.

Pentru lei functioneaza legea karmica a deschiderii spre constiinta. In functie de stadiul lucrurilor pe care le-ai invatat ti se va modifica si realitatea din jur, situatiile prin care treci etc. Leii cauta adevarul intr-un mod adesea superficial, insa procesul gradual de cunoastere a adevarului ii poate tine treji.

Horoscopul karmic. Fecioarelor li s-a dat iubirea. Legea karmica a iubirii spune despre karma ca aceasta incepe si se termina in dragoste. Karma este vehiculul cel mai personalizat cu ajutorul caruia calatoresti in Univers. Calatoria se va termina in clipa in care vei invata sa iubesti neconditionat, aproape de iubirea divina.

Balanta socoteste echilibrul. Legea karmica a echilibrului ne spune ca lipsa acestuia este motorul ciclului reincarnarilor, pana la unirea desavarsita intre constiintele noastre personale si marea constiinta cosmica.

Legea karmica a cauzei si efectului ii determina pe scorpioni sa reflecte bine la ceea ce au facut in vietile anterioare deoarece se va intoarce asupra lor, asemenea unui buzdugan. Daca ai oferit sau ai patimit din iubire, in viata actuala vei avea parte numai de dragoste, daca, dimpotriva, ti-ai incarcat viata cu energia negativa, vei primi doar acest tip de energie din partea celor din jur.

Sagetator legea karmica a conexiunii. Cheia acestei legi este increderea. Deschide-ti sufletul si incearca sa ii intelegi pe ceilalti si ofera-le oportunitatea ca si ei sa te cunoasca. Conexiunile dintre tine si restul lumii, care ti se poate parea o lume rea si uracioasa, te vor ajuta sa iti schimbi parerea si sa traiesti in armonie cu propriul tau suflet.

Capricornii au primit legea tuturor posibilitatilor. Aceasta lege ne invata ca totul depinde noi. In functie de cat de ambitiosi si luptatori suntem, viata ne ofera ceea ce gandim si cladim. Toate acestea cu o singura conditie: ultimul cuvant il are tot Universul, a caror posibilitati de abordare sunt infinite.

Pestii legea invataturii. Acestia trebuie sa invete ce este iubirea cu adevarat si cum diferentiaza binele de rau si raul de bine. Lectia suprema pe care o putem invata cu totii este aceea potrivit careia nu exista sfant fara trecut si nici pacatos fara viitor.

Varsatorii au primit legea karmica a puterii, lege care iti permite sa iti controlezi propria ta karma. Puterea nu inseamna decizii autoritare si pripite ci decizii intelepte luate cu multa atentie si iubire.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top