Connect with us

Revistateo.ro

Avertizarea karmică pentru fiecare zodie

Horoscop

Avertizarea karmică pentru fiecare zodie

Avertizarea karmică pentru fiecare zodie:

BERBEC – Impulsiv de fel, acest nativ se va confrunta cu probleme mari de comunicare. Pe lângă faptul că de cele mai multe ori vorbesc fără să se și gândească înainte , se vor afla în ipostaza în care tehnologia le va da mari bătăi de cap. Lecția karmică va fi așadar pentru ei răbdarea și calmul, două lucruri de care nu se bucură de obicei. În plus, karma lor spune că trebuie să dea dovadă de cât mai multă comunicare cu cei din jur, pentru ca lecția să fie învățată.

TAUR – Nativii din această zodie au o sarcină destul de grea, și anume aceea de a învăța să-și exprime mai bine sentimentele față de partener. În plus, pentru că într-o viață anterioară a fost înșelat și lăsat fără bunuri, Taurul va avea sarcina grea de a se deschide către cei din jur. Pentru că este și foarte încăpățânat, acest nativ va avea de dus o povară grea, mai ales că nu va lăsa pe cineva să-l învețe cum să fie mai sociabil.

GEMENI – O altă zodie care se va confrunta cu o problemă de comunicare este Gemeni. Culmea, acești nativi se pricep de minune la a socializa cu cei din jur. El va trebui în primul rând să învețe că nu are mereu dreptate atunci când vorbește, dar și că legăturile profesionale nu se mențin prin relații tensionate sau conflicte cu restul colegilor. Lecția karmică a Gemenilor va fi deci să coboare puțin tonul și să caute argumente logice atunci când intră în discuții contradictorii.

RAC – Pentru nativii din zodia rac lecția karmică prevede relațiile, în special cele legate de familie. Asta înseamnă că ei trebuie în primul rând să acorde o atenție mai mare partenerului de viață. Aceștia nu trebuie să uite că doar dialogul poate rezolva neînțelegerile, atât în viața de cuplu, cât și în relațiile profesionale. Din momentul în care vor afla cauzele neînțelegerilor, lucrurile vor începe să se rezolve.

LEU – Pe Lei îi așteaptă multe greșeli în perioada următoare, asta în special în viața personală, motiv pentru care lecția karmică va fi să învețe a comunica mai bine la locul de muncă. Cei mai afectați vor fi Leii care ocupă funcții de conducere, astfel că ar trebui să fie foarte atenți la modul în care vorbesc, mai ales că sunt obișnuiți să ridice tonul la angajați. Încercați să vorbiți civilizat, mai ales că vorbele voastre ar putea isca mari controverse.

FECIOARĂ – Cele mai afectate de karmă sunt fecioarele care încă urmează diverse cursuri, asta pentru că nu sunt în stare să comunice mentorii lor. Pentru că nici cheful de a învăța nu este prea mare, Fecioarele au obligația de a se organiza mai bine, asta pentru că rezultatele slabe din ultima vreme sunt cauzate tocmai de lipsa de interes și planificare. Chiar dacă nu este o sarcină ușoară, acești nativi au șanse mari de a absolvi lecția karmică.

Avertizarea karmică pentru fiecare zodie:

BALANȚĂ – Obsedate de organizare, Balanțele parcă nu se mai regăsesc și își pierd capul printre treburi. Astfel, lecția karmică a acestor nativi va fi concentrarea și focusarea pe lucrurile cu adevărat importante. Dacă aveți nevoie de ajutor, nu ezitați să-l cereți de la cei din jur, căci vor sări imediat pentru a vă sprijini. Nu uitați că trebuie să depuneți și voi ceva efort, căci nu va veni nimeni să vă bage totul în traistă.

SCORPION – Dacă vă tot întrebați de ce sunteți așa derutați, aflați că de vină este karma. Pentru că vă gândiți la orice, mai puțin la bani, aceștia se vor duce pe nesimțite, astfel că vă veți trezi în curând fără nici măcar un leu în buzunar. Așadar, lecția karmică a acestor nativi va fi cumpătarea. Trebuie să vă deprindeți, deci, cu economisirea bugetului, pentru a nu avea și mai mult de suferit.

SĂGETĂTOR – Una dintre multele zodii care are de suferit de pe urma comunicării este și Săgetătorul. Lecția karmică a acestor nativi se reflectă asupra tuturor relațiilor. Fie că vorbim de familie, de serviciu ori prieteni, aceștia trebuie să învețe lecția sacrificiului și a compromisurilor. Doar așa vor avea din nou parte de legături fericite și de oameni cu zâmbetul pe buze. Încearcă să faci asta fără să te compromiți și fă lucrurile cu…cap.

CAPRICORN – Pentru că nu sunt foarte vorbăreți și nici nu le place să relaționeze cu cei din jur, lecția karmică a Capricornilor este să deprindă arta conversației și să o aplice cu ceilalți. Dialogul este singura modalitate prin care vor reuși să iasă din dificultate și să-i înțeleagă pe ceilalți. Nu uitați că suntem oameni diferiți, așa că nu le puteți cere tuturor să procedeze ca voi.

VĂRSĂTOR – Nici nu e de mirare că acești nativi sunt atât de aerieni, având în vedere că sunt zodii de Aer. Tocmai din acest motiv avertizarea karmică spune că naivitatea se poate răsfrânge asupra activităilor profesionale. Lecția lor va fi spiritul de observație, pe care trebuie să și-l deprindă cât mai repede. Nu uitați că lucrați cu oameni, astfel că greșelile se pot ivi la tot pasul. Dacă nu veți fi vigilenți, ce pretenții veți avea de la alții să fie concentrați la muncă?

PEȘTI – Acești nativi suferă o transformare incredibilă în această perioadă, iar din oameni generoși se transformă în avari. Tocmai de aceea lecția karmică va fi gestionarea finanțelor astfel încât toate cheltuielile să fie acoperite corespunzător. În caz contrar, relația de cuplu va avea cel mai mult de suferit, iar familia vă va reproșa că sunteți foarte cheltuitori. Lasă-l și pe cel de lângă tine să-și spună părerea despre cum ar trebui gestionați banii, mai ales că acum viața se împarte la doi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top