Connect with us

Revistateo.ro

Numerologie

Ce datorie karmică ai în funcție de câteva cifre personale. CNP-ul tău spune totul

Datoriile karmice sunt, de fapt, poverile pe care trebuie să le ducem cu noi în urma unor experiențe din care nu am învățat nimic.

Ultima cifră din codul numeric personal și cifra zilei de naștere au o simbolistică importantă. Aceste cifre spun multe despre parcursul fiecăruia pe acest pământ, despre ce trebuie să învățăm și cum să ne purtăm.

Ce datorie karmică ai, în funcție de ultima cifră din CNP

0: Dacă ai cifra 0, ești pus tot timpul în fața unor noi începuturi. Trebuie să te pregătești de momente de cotitură mai mereu.

1: Dacă ai cifra 1 la coadă, înseamnă că trebuie să înveți să fii un adevărat lider. Principala ta problemă, cea cu care te confrunți este impunerea credibilității în fața celorlalți.

Trebuie să faci în așa fel încât lumea să te ia în serios, să nu aibă nimeni portițe de scăpare pentru a te ataca.

2: Dacă ai cifra 2, înseamnă că ai de pătimit în dragoste. Relațiile sunt efemere și asta din cauza lipsei de comunicare.

Fiecare eșec te poate învăța cum să mergi mai departe, ce lucruri să stabilești în relațiile tale de iubire, și așa mai departe. Cu alte cuvinte, trebuie să înveți să impui niște bariere, niște limite.

3: Această cifră are o relevanță importantă din punct de vedere karmic. Dacă CNP-ul tău se termină în 3, înseamnă că trebuie să depui de 3 ori mai mult efort ca să obții ce îți dorești.

Problema care apare cel mai des în viața ta este lipsa banilor. Ori nu îți ajung, ori îi investești prost. Trebuie să devii mai strategic.

CITESTE SI: Numerologie: Află în ce an îți va merge cel mai bine

Mihai Voropchievici: Karma în dragoste în funcție de zodie

Care este karma ta în funcție de zodie! Ce provocări vei întâlni pe parcursul anului 2018

Numerologie: Afla ce spune numele tau despre cariera ta

Sex si numerologie: Ce parteneri ti se potrivesc, in functie de data nasterii

4: Dacă ai cifra 4, trebuie să te reinventezi. Orice număr care conține cifra 4 în datele noastre personale dezvăluie că în viețile anterioare ne-am irosit toate abilitățile, toate talentele.

Ești nevoit să fii mai riguros, mai logic, să te apleci asupra chestiunilor practice înainte de creativitate.

5: Povara pe care trebuie să o duci este obligația te a te supune majorității sau superiorilor, asta pentru că într-o viață anterioară ai trecut de regulile impuse pentru a fi fericit.

6: Cifra 6 este legată de independență, de putere. Ești obligat să fii cinstit cu cei din jur, asta pentru că într-o viață anterioară ai cam făcut ce ai vrut tu fără să ții cont de problemele celorlalți.

7: Suferi mult din dragoste, asta pentru că nu ai fost la rândul tău tot timpul infidel. Ești pus mereu pe ales între două rele.

8: Singurătatea poate fi cea mai mare pedeapsă pe care destinul ți-o poate da, asta pentru că într-o viață anterioară ai fost complice la trădări. Multe personalități istorice au avut impregnată cifra 8 în datele lor personale în trecut.

9: Nevoia de a înțelege lumea te definește cel mai bine. Realizezi destul de târziu că lumea pe care ți-o imaginezi nu e așa cum o vrei tu. Tocmai de asta trebuie să înveți să fii realist, să fii cu picioarele pe pământ.

2 Comments

2 Comments

  1. ema ramo

    2018-01-23T20:51:37+02:00 at 2018-01-23T20:51:37+02:00

    La zero nu aveti nimic !!!!!!!Eu am ultima cifra zero !

  2. Vali

    2018-01-23T22:30:51+02:00 at 2018-01-23T22:30:51+02:00

    Ultima cifra din CNP este o cifra de control al validitatii CNP-ului. Articol de rahat cu karma care nu stie ca CNP-ul (inclusiv ultima cifra) contine cifre de la 0 pana la 9, nu doar de la 1 pana la 9. Eu pot sa iti citesc in CNP sexul, data nasterii si judetul in care te-ai nascut. Asta ma face vrajitor?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Numerologie

To Top