Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop saptamanal

Horoscopul amoros pentru săptămâna 16 – 22 aprilie 2018. Zodiile care sunt supărate de partenerii lor

Horoscopul amoros pentru săptămâna 16 – 22 aprilie 2018 vine cu vești interesante pentru mai multe semne zodiacale. Unele dintre ele își reînnoiesc jurămintele în dragoste.

Horoscopul amoros pentru săptămâna 16 – 22 aprilie 2018

ZODIILE DE FOC

Berbecii vor să înceapă o relație nouă, însă le este teamă că trebuie să renunțe la tabieturile lor. Au parte de o serie de momente revelatoare din punct de vedere sentimental.

Săgetătorii își reconsolidează poziția în relație și reînnoiesc jurămintele. Au ocazia să petreacă mai mult timp cu sufletul pereche.

CITESTE SI: Sfatul săptămânii 16 – 22 aprilie 2018 pentru fiecare zodie. De ce plâng Scorpionii

Leii sunt ca niște adolescenți. Au fluturi în stomac și au parte numai de surprize plăcute.

ZODIILE DE PĂMÂNT

Taurii au și ei câteva lecții de învățat în dragoste. Sunt puși în tot felul de situații complicate din multe puncte de vedere.

Fecioarele simt nevoia unor aventuri sexuale mai degrabă decât unor relații serioase. Știu ce au de făcut pentru a se simți împlinite.

Capricornii trebuie să accentueze anumite chestiuni în viața de cuplu, altfel nu s-ar simți ei bine.

ZODIILE DE APĂ

Racii trec printr-o perioadă tulbure a vieții lor. Au de făcut câteva alegeri care afectează în mod direct viața de cuplu.

Scorpionii sunt în lumea lor. Știu că starea de visare le poate aduce probleme, însă ei vor să plutească în bula lor imaginară cu riscul de a afecta relația de cuplu.

Peștii trebuie să se gândească la modul în care să își exprime nemulțumirile de acum înainte. Au nevoie de mai mult curaj.

ZODIILE DE AER

Gemenii au tot felul de momente în care ba s-ar implica într-o relație nouă, ba ar sta pe bară. Săptămâna asta vor lua o decizie în acest sens.

Vărsătorii și Balanțele au un destin amoros oarecum comun. Sunt extrem de pasionali și cuceresc pe toată lumea săptămâna asta.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top