Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Lunar

Horoscopul amoros pentru luna ianuarie 2018. Șansele în dragoste ale fiecărei zodii

Mai mulți nativi au șanse să își găsească marea dragoste până la finalul acestei luni. Alți nativi, în schimb, vor face adevărate castinguri pentru a-și da seama lângă cine trebuie să stea.

Horoscopul amoros pentru luna ianuarie 2018, zodie cu zodie

Berbecii au parte de tot ce își doresc din punct de vedere sentimental. Vor face o serie de schimbări fundamentale în viața lor. Vor întâlni persoane deosebite și vor flirta mult.

Taurii sunt extrem de preocupați în această lună de latura profesională, fapt pentru care vor neglija destul de mult viața amoroasă.

La Gemeni, situația devine ceva mai complexă din multe puncte de vedere. Acești nativi vor cunoaște persoane importante. E posibil ca unii dintre Gemeni să se cupleze cu persoane publice sau să dezvolte un soi de atașament față de o vedetă.

Racii vor continua pe aceeași linie din punct de vedere amoros pe care au fost și în anul 2017. Acești nativi au parte numai de bucurii.

Leii și Fecioarele vor avea motive serioase de bucurie. Cu dragostea vor sta mai bine ca niciodată, în special Fecioarele. Leii vor fi ceva mai rezervați în a începe relații noi, iar cei care nu sunt implicați în vreuna se vor limita doar la aventuri de-o noapte.

Balanțele au și ele motive de fericire. Vor fi complimentate de persoanele cu care tatonau terenul iubirii de la o vreme încoace.

Scorpionii, pe de altă parte, au serioase motive de îngrijorare. Gelozia lor poate duce la rupturi în relație, iar micile despărțiri și împăcări de-o zi se pot transforma într-o despărțire definitivă.

Săgetătorii vor fi în lumea lor. Vor avea parte de tot ceea ce își doresc în perioada următoare. Finalul lunii îi va prinde în brațele persoanei iubite.

CITESTE SI: Horoscopul țigănesc actualizat pentru primele 3 luni din an. Fecioarele dau lovitura!

Horoscop 2018 Mariana Cojocaru: Apar fenomene astrale unice, o zodie sufera enorm, alta isi schimba viata

Previziuni karmice 2018 – Anul revoltelor, al împăcărilor-surpriză și al iubirii

Horoscop 2018 Mihai Voropchievici: Record de divorţuri și certuri între aceste cupluri. Anul revoltelor, al împăcărilor-surpriză și al iubirii

Horoscop 2018: Ce îi așteaptă pe români la început de an. Cristina Demetrescu, previziuni complete

Capricornii stau ceva mai prost la capitolul amoros, însă e vorba doar de luna aceasta. Din februarie începe cu adevărat să simtă iubire, să își dea seama că trebuie să nu își piardă niciodată speranța.

Vărsătorii au o lună fierbinte din punct de vedere amoros. Vor face tot posibilul să nu își dezamăgească partenerii sexuali sau persoanele iubite, acolo unde e vorba de o relație închegată de mai multă vreme.

Acești nativi au parte de momente spectaculoase din punct de vedere sexual. Cinele romantice se vor încheia cu tot felul de încercări noi din punct de vedere amoros. Practic, își vor da seama că le plac mult mai multe lucruri în dormitor decât și-ar fi imaginat vreodată.

Și Peștii încearcă să schimbe ceva în viața lor amoroasă. Dacă până acum spuneau „nu” la anumite propuneri venite din partea partenerilor, în ianuarie vor fi dispuși să încerce lucruri noi, să vadă cum e.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top