Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal Nicoleta Svârlefus 23 – 29 iulie 2018

Horoscop săptămânal Nicoleta Svârlefus 23 – 29 iulie 2018. Astrologul Nicoleta Svârlefus a făcut previziunile valabile până la finalul săptămânii, după cum urmează!

Horoscop săptămânal Nicoleta Svârlefus 23 – 29 iulie 2018

BERBEC: Descoperi in tine instrumentele necesare pentru a-ti aduce in viata mai multa pace, prosperitate si implinire in activitatea pe care o desfasori.

Pur si simplu capeti o viziune mai clara asupra vietii tale si a scopului propus astfel incat bucuria si usurinta sa devina parti integrante ale fiecarei zi.

Increderea in tine iti permite sa dezvolti o strategie pentru a-ti atinge propriile teluri si dorinte in acord cu Planul Divin si nu neaparat cu planul pe care il crezi tu potrivit pentru tine. Fii atent la mesajele pe care le primesti pe cai subtile.

TAUR: Esti pe cale sa te arunci ca din pusca in ceva ce nu este tocmai potrivit pentru tine in acest moment, pentru ca ai tendinta de a sari peste unele etape importante. Cautarea de scurtaturi sau de solutii artificiale in atingerea cat mai rapida a rezultatelor finale nu este o solutie benefica pe termen lung.

Asadar, reanalizeaza-ti pozitia si regandeste planificarea actiunilor pe care ai facut-o in ultima perioada, pentru a vedea ce lipseste. Fiecare etapa isi are rostul ei, scutindu-te de unele dificultati ce pot sa apara daca sari peste unele dintre ele.

CITESTE SI: Soarele în zodia Leu până pe 23 august. Cum sunt afectate zodiile

Previziuni karmice 23 – 29 iulie 2018. Meditația specifică lunii august vine mai repede; problemele se intensifică

GEMENI: Ai acum o ocazie minunata pentru a-ti face o auto-evaluare observand care din dorintele tale iti sunt utile doar tie insuti si in ce masura le sunt de ajutor si celor apropiati tie.

Daca devii prea concentrat pe atingerea propriilor scopuri, fara a te mai preocupa si de efectele pe care acestea le produc in ceilalti, e posibil sa te izolezi mai mult decat este cazul de cei dragi.

Ambitia, competitia si invidia nu sunt cele mai potrivite instrumente de a avea ce iti doresti, iar mesajul acestei carti iti transmite ca e timpul sa-ti schimbi perceptia asupra bunastarii.

RAC: Ai oportunitatea de a face o schimbare cu adevarat semnificativa in viata ta, de a-ti crea “soarta”, in functie de maniera in care alegi sa raspunzi unor circumstante.

Ti se ofera ocazia de a reaseza un punct important pe harta destinului tau prin modul in care gestionezi in aceste zile unele relatii sau situatii scoase in calea ta ca prin minune.

Fie ca este vorba despre ceva ce trebuie schimbat, un proiect nou care iti ofera o alta deschidere sau chiar si posibilitatea de a incheia o afacere mai veche, toate acestea ascund daruri miraculoase.

LEU: Cu toate ca la prima vedere poate parea ca acesta nu este raspunsul pe care il cauti, acum nu este momentul oportun sa continui, in acelasi ritm, activitatea in care esti prins.

Perioada care urmeaza este mai potrivita sa te ocupi de treburile mudane, de zi cu zi, si sa le lasi pe celelalte sa stea la dospit.

Ocupa-te mai mult de casa, de ingrijirea propriului corp si suflet, de gandurile pe care le ai. Relaxarea, meditatia si plimbarile in aer liber sunt instrumente minunate ce te ajuta sa iti cresti nivelul energetic si sa ai mai multa claritate in ce vrei sa faci. CITEȘTE CONTINUAREA AICI, PE ASTROCAFE.RO

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top