Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 6 - 12 mai 2018 Leu

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 6 – 12 mai 2018 Leu

Horoscop săptămânal Minerva 6 – 12 mai 2018 Leu. Cu soarele în partea de sus a temei tale natale, săptămâna aceasta ai şansa de a progresa în carieră sau afaceri.

Folosind orice ocazie pe deoparte, îţi vei arăta abilitățile iar pe de alta, lasă-i pe cei din jur să știe că aveţi nevoie de ajutor deoarece ei reprezintă pivotul ca să avansați în unde doriți și meritați.

Dacă ai norocul de a ţi se oferi o prezentare sau de a discuta informal despre o mutare, mergi pentru că s-ar putea să ţi se mărească perspectiva asupra a ceea ce vrei să faci. Realitatea acestor lucruri este că va fi nevoie de mai mult efort.

Săptămâna trecută ai făcut eforturi serioase de a fi remarcat și, sper, ca săptămâna aceasta să culegi roadele.

Horoscop 6 – 12 mai 2018

CITEȘTE HOROSCOPUL INTEGRAL AL MINERVEI PENTRU ZODIA TA. Alege zodia pentru a citi horoscopul săptămânal: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Chiar și așa, cu Saturn și cu Pluto retrograde, primul în Casa iubirii cel de-al doilea în Casa muncii, posibil că mulţi dintre voi să se întrebe dacă nu ar trebui să ceară mai multe de la viaţă. Aflarea adevăratei tale pasiuni ar putea fi foarte importantă pentru tine în săptămânile și lunile următoare.

Sentimental nu este momentul să dai înapoi. Vrei să apari intr-o nouă lumină care să scoată în evidenţă romantismul şi să spună totul despre tine și despre viața ta, dar acum este foarte importantă să păstrezi o undă de mister.

Dacă pui deodată totul pe tavă, nu va mai rămâne nimic de împărțit mai târziu. A avea același sistem de valori cu cineva pe care îl cunoaști este important dar ar putea fi dificil să întâlneşti astfel de persoane în timpul weekend-ului. Ai răbdare.

Profesional, bucură-te de o persioadă deosebit de bună care poate duce la expansiunea experienţei pe care o ai. Colegii încep să se simtă mai încrezători și optimişi în prezenţa ta.

De asemenea, este un moment ideal pentru călătorii sau a urma cursuri care să-ţi îmbunătăţească abilitățile.

Zâmbetul și simţul umorului în orice situație îţi vor deschide ușile. Poți să te distrezi foarte bine în orice muncă ce presupune lucrul cu clienții. Munca aduce recunoaștere. Echilibrează-ți această nevoie şi făcând o treabă bună în familie.

Începând cu această săptămână te îndrepți spre o perioadă de căutare interioară, atât literal cât și metaforic. Acest lucru se datorează aspectelor care afectează Casa a 12-a a celor mai profunde emoții interioare.

Modul în care gestionezi aceste emoţii îţi va sugera drumul pe care să mergi, nu trebuie decât să te decidezi dacă continui să îţi iei de lucru acasă sau îţi înființezi propriul birou ceea ce presupune mai multă concentrare şi mai puţină distragere a atenției. Banii vin încet şi sigur.

Ca săbătate ar trebui să urmăreşti ce alimente mănânci și digestia. Posibile probleme cu stomacul atunci când eşti stresat.

Acestea organ acționează ca un barometru al modului în care te simțiți și cum te menajezi. Decât trei mese mari pe zi, mai bine patru sau cinci mai mici, dar mai nutritive. Digestia va fi mai bună și vei avea mai multă energie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top