Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 13 – 19 mai 2018 Pești

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 4 – 10 martie – Pești

Pești

Săptămâna este una foarte specială. Nu vorbim despre prea multe tranzite, dar cele care sunt, sunt cele puternice. Energia mercuriană este poate cea mai vizibilă, ale cărei influxuri se vor sincroniza perfectă pentru a-i ajuta să-și stabilească noi obiective ambițioase și pentru tot anul.

Vor trebui să socializeze mai mult pentru a diminua stresul din relațiile lor și să le armonizeze. Au oportunitatea de a-și materializa visele și asta ar trebui să îi facă mai atenți, dar și mai transparenți în relațiile cu cei din jur. Dacă săptămâna debutează cu o stare de lentoare, tipică acestor semne, foarte repede vor găsi motivația care să-i ranforsese cu energie și să se apuce de muncă. Este foarte important să aibă o preocupare care să îi motiveze.

Afectiv, între 8 și 10 martie, arată o disponibilitate spre iubire. Nativii Pești sunt ființe extrem de romantice, de iubitoare, dar au o singură meteahnă, dezvoltă dependențe față de persoanele iubite până la obsesie, ceea ce poate duce la varii forme de psihoze. Ei bine, cred că unii dintre ei încep să înțeleagă acest lucru și încearcă să de o curgere aparte trăirilor prin… relaxare. Să se relaxeze și să lase lucrurile să curgă.

În cuplu vor avea capacitatea de a-și exprima dragostea și afecțiunea așa cum nu au mai făcut-o de multă vreme, este ca și cum am spune că îi dă romantismul afară din casă, ceea ce le sporește farmecul și senzualitatea. În acele cupluri în care tensiunile sunt aproape tangibile, să se gândească înainte de a lua o decizie, la tot ceea ce au apreciat la partenerii lor și ce a dus la pierderea acelor valori.

Pentru Peștii care acum cunosc fiorul dragostei pentru prima oară lucrurile nu vor fi chiar așa cum își doresc, foarte repede vor realiza ca s-au înșelat și deziluzia va fi pe măsură. Totuși starea aceasta de simbioză între iubire și realitate le sporește creativitatea în perioada 6 – 10 martie, mai ales celor care sunt artiști la propriu și nu la figurat.

Și iată că trecem partea legată de profesie! Dacă au un parteneriat de afaceri, ar face bine să se gândească cum îl pot dezvolta, ce evoluție va avea și nu este musai să impună limite sau restricții, nu, dar trebuie să-și stimuleze partenerul astfel ca lucrurile să decurgă așa cum își doresc ei. Dacă simt că lucrurile nu mai merg, atunci să se retragă din parteneriat fără nici un regret. Între 5 – 7 martie simt că o mână nevăzută îi conduce spre materializarea scopurilor și inițiativei.

Va fi o perioadă în care vor munci mult, își vor asuma multe singurul lucru care li se cere este să rămână cu picioarele pe pământ. Apoi, în zilele de 8 și 9 martie pot primi o mână de ajutor de la o persoană influentă, iată măcar un motiv ca să se revanșeze față de acestea așa cum numai ei știu. În relațiile cu colegii de muncă se comportă asemenea mamei răniților, o vorbă bună, un gând frumos, o mângâiere încât dacă nu sunt atenți, se pot trezi sufocați cu propriile sentimente și asta rezultă din dorința înnăscută de a-i ajuta pe ceilalți, ceea ce cred eu că îi face speciali.

Financiar, Pluto face ca în perioada 5 – 10 martie să le sporească nevoia de a experimenta speculații financiare. Aceste experimente le pot aduce oportunități care să le bage bani frumoși în buzunare – printr-un contract de prestări servicii, printr-un contract de sponsorizare sau o donație.

Ca și cum forțele nevăzute ale intuiției îi transformă în veritabili păpușari care se joacă cu ocaziile de o manieră simplă, dar ingenioasă și dau clasă șefilor sau patronilor, persoanelor importante din viața lor, dar și corporațiilor și agențiilor guvernamentale. Să fie atenți însă, pentru că la un moment dat uită de măsură și asta se poate întoarce împotriva lor. Din Învingători pot deveni victimele unor înșelătorii rafinat elaborate ale căror ramificații duc acolo unde nici nu se gândesc. Altor Pești le intră bani în buzunare, nu atâți cât și-ar dori, fapt care îi nedumerește.

Ca sănătate să fie atenți la imunitate, să evite anxioliticile, alcoolul sau băuturile energizante, le-o spun ori de câte ori am ocazia, deoarece sunt vulnerabili la dependențe. Cel mai bun lucru este să se odihnească cât de mult pot și să respecte mesele principale ale zilei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top