Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Rac

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 3 – 9 iunie 2018 – Rac

Horoscop săptămânal Minerva 3 – 9 iunie 2018 – Rac. Soarele este în Gemeni și într-un sector mai retras din tema ta natală. Marți, 8 mai, i se alătură Mercur, are deși este o planetă a mentalului știe și care dunt dorințele inimii tale. În săptămânile are urmează ai putea deveni conștient de problmele cu care te confrunți în realitate, dar și cu o serie de experiențe pe care le-ai ignorat până acuma.

Acum este șansa ta, repet să le conștientizezi și apoi să le lași să plece. Luna în scădere, tot marți, 8 iunie, te poate încuraja să te eliberazi de orice gând stresant, de orice îngrijorări. Dacă te-ai gândit să scazi în greutate, săptămâna poate fi una dintre cele mai bune momente pentru a începe.

Horoscop săptămânal Minerva 3 – 9 iunie 2018 – Rac

Weekend-ul ar putea aduce ocazii de a te bucura și tu și cei din jur de viață. Dacă ai fost ocupat cu diverse sarcini și responsabilități, gândul de a da un pas înapoi și de a face tot ceea ce îți stă în putință pentru ca lucrurile să meargă bine te poate face foarte atrăgător în ochii unor persoane. De ce să nu te bucuri de tine, dacă se poate?

Posibil să fie nevoie să îți ajustezi nițel gândurile și acțiunile, e un stres necesar până la urmă. Nu ești sigur cum ai ajuns aici, în acest loc, dar ești destul de sigur că ai fi preferat să fii aproape oriunde. Ai starea de spirit necesară pentru weekend – și tu și partenerul tău. Parcă ați fi într-o tiribombă, când sus când jos. Cum ești norocos gândește-te că aceasta este doar o fază.

Săptămâna poate începe cu un anumit stres financiar. S-ar putea să te pomenești că trebuie să mergi în mai multe direcții deodată. Acest lucru ți-ar putea aduce frustrări sau s-ar putea să aducă în preajma ta, oameni frustrați. Fii răbdător și la fel de bun precum te știu. Există câteva ocazii de a lua decizii practice care te vor ajuta să îți construiești o bază mai bună a carierei sau să o consolidezi pe cea pe care o ai. Universul te ajută dacă dai vreun interviu pentru angajare, prin adaptabilitate și atenția la detalii.

Energiile care reglementează viețile trecute și karma sugerează că speranțele deșarte și visurile care nu îți aparțin trebuiau să se oprească, precum și unele momentele care crezi tu că țin de sincronicitate dar care de fapt, țin de hazard. Acum este momentul să mergi mai departe pe front financiar. Șansa este pe aproape și norocul îți va arată și fața sa benefică, cât de curând.

Implică-ți partenerul în rutina ta zilnică în ce privește alimentația și viața sănătoasă. Lucrați împreună pentru a avea o sănătate mai bună și curând veți descoperi cât de benefic sunteți unul altuia. Dacă intențiile tale sunt clare și precise, vă puteți încuraja reciproc să continuați. O alimentație sănătoase vă aduce beneficii pe termen lung.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top