Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 13 – 19 mai 2018 Pești

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 3 – 9 iunie 2018 – Pești

Horoscop săptămânal Minerva 3 – 9 iunie 2018 – Pești. Ai putea fi în centrul atenției cu Luna în Casa a 12-a a inconştientului colectiv, a secretelor şi a lucrurilor ascuse, marți, 5 iunie ca şi cum ai posibilitatea de a discuta ceva important în public și de a-ţi face cunoscute opţiunile şi sentimentele.

Odată ce şi ceilalți înțeleg cum simți şi gândeşti cu adevărat, vor putea face o mare diferență între ceea ce s-a spus şi ce a dus la o situație ciudată. Asigură-te că vei acționa întotdeauna cu sensibilitate și respect, pentru că oamenii te vor urmări.

Horoscop săptămânal Minerva 3 – 9 iunie 2018 – Pești

Tot marți, Mercur este conjunct cu Soarele din Gemeni, semnul pe care îl stăpâneşte, în Casa iubirii şi a creativităţii pentru a te încuraja să reflectezi asupra unor probleme mai personale. Poate fi vorba despre un moment de organizare, în special în ceea ce privește proiectele de familie și ieșirile de la sfârşit de săptămână. Că tot am pomenit de sfârșitul săptămânii, acesta poate fi deosebit de bun pentru o scurtă pauză într-un loc diferit sau chiar o vacanță romantică în doi. Este o șansă de a petrece puţin timp cu cei mai apropiați prieteni sau parteneri şi va fi deosebit de plăcut.

Nu este în natura ta să faci valuri şi totuşi simţi nevoia să faci ceea ce trebuie, indiferent de ce, dar tendinţele tale samaritene ar putea provoca tensiuni în relaţie. Dacă partenera/ul tău se simte ignorat, fă tot ce poţi să le fii alături cât mai des.

Energia îţi este împrăștiată în acest weekend, astfel încât poți avea probleme să te concentrezi asupra unui singur lucru. Găseşte o modalitate distractivă de a canaliza acea nelinişte interioară!

Profesional, orice faci merge bine. O abordare gândită și sistematică este cea mai bună. Păstrează-ţi simțul umorului. Acest lucru te va ajuta în orice situație de grup. De asemenea, te va face mai atractiv dacă eşti în căutarea unui loc de muncă. Universul poate aduce un moment când poți simți din nou că eşti parte dintr-o revoluție pe care nu o poţi controla.

Financiar, săptămâna aceasta se referă la activitatea intensă din acest sector. Extinderea și schimbările indică faptul că ai putea avea dintr-o dată mult mai mult sau mai puțin aluat decât ai planificat. Trebuie să încetinești, să analizezi nevoile imediate de numerar și să cheltui în consecință. Dacă asta înseamnă a reajustarea a bugetului, așa să fie, oricum asta se va face în timp.

Dacă prețuieşti sănătatea, te vei deplasa natural spre o rutină zilnică care te menține în top. Dacă prețuiți alte lucruri şi nu sănătatea rişti să îţi pierzi vitalitatea. Dacă eşti atent/ă la sănătatea ta, te va ajuta să rămâi motivat să mănânci sănătos și să faci exerciţii regulat. Dacă viața ta este importantă pentru tine asta contează. Nimeni nu o poate face pentru tine.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top