Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Fecioară

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 3 – 9 iunie 2018 – Fecioară

Horoscop săptămânal Minerva 3 – 9 iunie 2018 – Fecioară. Marţi, 5 iunie, cu Luna în Casa a 8-a, a morţii şi renaşterii, a intimităţii dar şi a investiţiilor pe termen lung ar putea aduce o dramă în familie într-un loc în care te afli, în aer liber.

Dacă o problemă cheie a fost pusă sub covor, această interpoziţie a Lunii ar putea redeschide discuția. Cu toate acestea, la fel de bine ai putea să ai o abordare sensibilă a unor astfel de probleme. Totuşi, atenţie! Fiind prea deschis și onest, ai putea face lucrurile mai dificile.

Horoscop săptămânal Minerva 3 – 9 iunie 2018 – Fecioară

Tot marți, Mercur, stăpânul tău planetar, este în celălalt semn pe care îl guvernează, unde face oconjuncţie frumoasă cu Soarele, în Casa carierei, a obiectivelor de atins şi a ambiţiei.

Săptămânile viitoare ai putea ieşi în lumina reflectoarelor, aşa că foloseşte această ocazie pentru a-ţi prezenta cele mai bune idei, talente și abilități.

Sfârsitul săptămânii mi se pare perfect pentru o ocazie romantica minunata pe care ar trebui să o savurezi din plin. Indiferent dacă eşti singur sau ai o relaţie, legătura dintre Venus și Jupiter de vineri, 8 iunie, și Neptun de sâmbătă, 9 iunie, pot sugera o noapte cu adevărat minunată. Sunt cele mai bune zile pentru a profita de această oportunitate şi pentru a vedea că lumea nu se termină la un singur bărbat sau la o singură femeie.

Relaţia ta trece printr-un impas? Nu eşti singura/ul! De ce te învinuieşti şi de ce crezi că partenerul tău nu are nicio vină? Află răspunsurile la aceste întrebări înainte de următoarea discuție. Weekend-ul este un moment bun pentru a încerca lucruri noi și a ieși din zona de confort. Nu te aștepta să abandonezi neapărat rutina, dar se pot întâmpla lucruri grozave dacă încerci ceva nou.

Profesional, este o perioadă extrem de energică pentru tine. Încrede-te în intuiția ta. Primul impuls este de obicei, cel corect. Unii oameni trăiesc într-un fel de ceață idealistă. Este posibil să fi nevoit să te concentrezi singur, pe toate aspectele practice. Schimbul de informaţii cu colegii poate îmbunătăți atitudinea fiecăruia. Este o perioadă bună pentru contacte care ar putea să te ajute mai târziu. Este excelent, de exemplu, pentru un interviu de angajare. Munca grea va fi recunoscuta.

Cariera ta se poate bucura de o evoluţie, dar ai grijă la tot felul de probleme mărunte. Ar putea fi faptul că cineva, care te invidiază să încerce să te atragă într-o capcană pe teritoriul tău sau că cineva din neatenție te răneşte afectiv. Situația datoriilor va suporta o schimbare necesară. Nu te mai preocupa de acest lucru și vei fi mult mai fericit.

Concentrarea asupra sănătății te ajută să vezi situația actuală dintr-o perspectivă nouă. Dacă știi ce ar trebui să faci, este posibil să ai timp să intensifici și să îţi asumi responsabilitatea pentru binele tău. Dacă trebuie să îţi verifici starea de sănătate, fă-o. Dacă ai nevoie de un antrenor personal, găseşte-ţi unul. Acum este momentul. Fă-o și culege roadele!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top