Connect with us

Revistateo.ro

Capricorn

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 25 februarie – 3 martie 2018 – CAPRICORN

Horoscop săptămânal Minerva 25 februarie – 3 martie 2018 – CAPRICORN. Cu planetele care tranzitează tema natală a acestor nativi, se restabileşte echilibrul între identitatea personală și identitatea sinelui superior.

Acest lucru poate duce la o înțelegere mai profundă a naturii lor reale. Se vor bucura să îşi realizeze obiectivele sau le vor realiza mai ușor ca altă dată.

Sunteți puternici și în această săptămână, iar stelele îi încurajează să strălucească, să realizeze ce doresc, să se concentreze și să viseze! Acest lucru simbolizează identitatea personală, independența și necesitățile cotidiene.

Se vor concentra foarte mult asupra lor și a schimbărilor pe care trebuie să le facă pentru fericirea personală. Obiectivele carierei vor fi, de asemenea, redefinite, în viitorul apropiat.

Dacă sunt într-o relație, va urma o perioadă de apropiere foarte puternică cu partera / ul. Cum vorbim despre casa inconștientului colectiv, acum se vor manifesta cele mai profunde temeri și dorințe, mai ales pe 26 şi 27 februarie.

Într-un fel, s-ar putea să se simtă confruntat cu propriile sentimente și vor putea să-şi exprime sentimentele.

Pot să se rănească cu ușurință dacă sunt îndrăgostiţi, simțindu-se mult mai vulnerabili decât de obicei, mai ales dacă afecțiunea lor nu este receptată. Vor fi atenţi și plini de compasiune față de toți oamenii din viața lor.

Dacă vorbim despre un Capricorn singur, vor fi atrași de diferiţi oameni și vor fi capabili să aibă relații ocazionale sau serioase.

Cu cât se vor îndrăgosti mai repede cu atât va fi mai bine. Pe de altă parte, pot simți nevoia să fie mai discreţi legat de aceste relații libere. S-ar putea să dorească să păstreze secretă o relaţie de scurtă durată.

Acest lucru se datorează faptului că se ascund de ei înșişi și se tem să nu fie răniți – 1, 2 şi 3 martie. Dacă sunt într-o relație s-ar putea ca săptămâna aceasta să fie destul de îndepărtaţi unul de celălalt.

Nu are nimic de-a face cu puterea relației lor. Sunt mult mai concentraţi pe sine, pe elevarea superioară a potențialului spiritual. Se vor reconecta luna viitoare, dar noiembrie este doar pentru ei!

S-ar putea să aibă ocazia să întâlnească pe cineva, la un alt nivel profesional decât al lor și, sub masca lui Venus, se întrevăd relații diplomatice și armonioase. Dacă se întâmplă acest lucru, vor vedea întâlnirea ca pe un avantaj major pentru firma sau afacerea lor pe 28 februarie.

Pe de altă parte, această întâlnire poate influența sectorul carierei, obligându-i pe Capricorni să îşi concentreze atenția pe saltul de la profesia actuală către una dintre ambițiile lor.

Le place să sublinieze frumusețea tuturor lucrurilor și concentrarea lor se poate schimba în ceva care să aducă frumusețe și bucurie.

Oamenii se vor întoarce spre ei pentru a media conflictele, datorită politeţii și diplomaţiei pe care o pun la bătaie. Vor vedea modurile în care prietenii lor au crescut de-a lungul anilor și se vor simți mândri de asta.

Pot explora modul în care spiritualitatea lor se poate transforma în profesie, ceea ce poate sugera o schimbare în carieră. În loc să facă acest lucru ar fi mai indicat să reflecte asupra modului în care ar putea să se conecteze la sinele lor superior și să-şi crească propriul potențial la locul de muncă.

Ar putea să se intereseze brusc de știință, în special de astronomie și fizică, deoarece acestea reprezintă mult mai mult alte lumi decât celelalte științe. În aceeaşi măsură vor fi atrași de tehnologie, pe care o vor privi ca pe o extensie a corpului uman.

Îşi vor putea folosi abilitățile tehnologice într-un mod care să le promoveze interesele și studiile. De asemenea, pot investi într-o nouă tehnologie sau pot achiziționa echipamente de înlocuire pentru un loc de muncă sau în interes personal.

Vor putea crea într-un mediu generos și chiar vor putea promova mediul înconjurător, mai mult vor investi foarte mult din energia lor concentrându-se asupra problemelor sociale și vor dezvolta o nouă perspectivă asupra modului de a rezolva aceste probleme.

Pentru că au doar câţiva prieteni apropiaţi şi nu un cerc social mai mare, le va împărtăși ideile și opiniile.

Vor putea lucra la obiectivele personale, dar vor trebui să se concentreze pe construirea celui mai mare succes, deoarece acum este independent și puternic.

Pentru că Saturn este stăpânul lor clasic, se vor bucura de rutină puternică și de îndatoriri specifice. Cu acest aspect pot continua să exploreze meditația, yoga, artele marțiale și alte descoperiri spirituale care se dezvolta prin disciplinare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top