Connect with us

Revistateo.ro

Capricorn

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 21 – 27 ianuarie 2018 – CAPRICORN

Horoscop săptămânal Minerva 21 – 27 ianuarie 2018 – CAPRICORN. Parcă se mai îndulcesc lucrurile şi pentru aceşti nativi.

Deşi potenţialul de agresivitate sau de violenţă împotriva lor este încă destul de mare, lucruri ce par să vină din drumuri ca şi cum ar fi implicaţi în vreun accident de maşină sau legat de aspectul verbal, întâlnesc oameni certaţi cu bunul simţ, încearcă să îi evite, dar se pomenesc în vârtejul evenimentelor fără să aibă, practic nicio vină. Se restabileşte echilibrul între identitatea personală și identitatea sinelui superior.

Alege zodia ta pentru a citi horoscopul integral dând un singur click: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Acest lucru poate duce la o înțelegere mai profundă a naturii realității. Se vor bucura să îşi realizeze obiectivele sau şi le vor realiza mai ușor ca altă dată.

Sunteți puternici, iar stelele îi încurajează să strălucească, să realizeze ce doresc, să se concentreze și să viseze! Acest lucru simbolizează identitatea personală, independența și necesitățile cotidiene.

Se vor concentra foarte mult asupra lor și a schimbărilor pe care trebuie să le facă pentru fericirea personală. Obiectivele carierei vor fi, de asemenea, redefinite în viitorul apropiat.

Relaţional sunt prinşi de astă dată în vârtejul sentimentelor pe care le-au tot ignorat de o vreme încoace, nu mai pot da înapoi, vor fi puşi în situaţia de a alege, nu ştiu cât de bine o vor face, ei nu sunt oamenii care să fie grăbiţi, au nevoie de timp şi de analiză, ori acum lucrurile se precipită şi trebuie să ia o decizie.

Să-şi definească atitudinile și percepțiile asupra evenimentelor, relațiilor sau aspecte ale trecutului, pentru a putea să renunțe la vechile obiceiuri. Zile destul de stresante: 21, 23 şi 24 ianuarie.

Cuplurile în care lucrurile merg ca pe roate se pregătesc să plece în concediu, iar cei care sunt pe cale să devină un cuplu aleargă pentru ultimele pregătiri, doar este cel mai solemn moment din viaţa lor.

Cei care nu au pe nimeni, să deschidă bine ochii, vineri, pe 24 ianuarie, pentru că ar putea întâlni femeia sau bărbatul visat.

Profesional, vor putea crea într-un mediu generos și chiar vor putea promova mediul înconjurător, mai mult, vor investi foarte mult din energia lor concentrându-se asupra problemelor sociale și vor dezvolta o nouă perspectivă asupra modului de a rezolva aceste probleme.

Meritele lor sunt recunoscute de toată lumea, vor fi recompensaţi pentru îndeplinirea sarcinilor, pentru strategia impusă sau pentru modul în care ştiu să găsească soluţii acolo unde nimeni nu se aşteaptă, pentru lansarea unor proiecte în care alţii nu au avut curajul să se bage.

Cert este că aceşti nativi găsesc în muncă cea mai bună formă de exprimare. Se vor simți foarte organizaţi, stabili și practici la locul de muncă, iar supervizorii lor se vor putea baza pe ei fără probleme.

Se vor simți destul de confortabil într-un loc de muncă în care planifică și fac diferența. Saturn îi va ajuta să redefinească simțul datoriei și onoarei la locul de muncă și îşi vor găsi împlinirea ajutându-i pe ceilalți. Se vor concentra pe autosuficiență, securitate financiară și independență.

Logic că dacă profesional lucrurile merg bine, aceasta trebuie să se vadă şi la nivelul buzunarului şi deci nu îi văd pe aceştia să aibă probleme financiare sau să nu aibă bani. Dimpotrivă, parcimonia lor proverbială le poate aduce renumele de zgârciţi, dar pe ei nu îi deranjează.

Posibil însă să fie nevoiţi să dea bani pentru sănătatea cuiva din familie, mamă sau soţie, pe 23 şi 24 ianuarie şi o vor face fără să se uite în portofel.

Alege zodia ta pentru a citi horoscopul integral dând un singur click: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

La sănătate, ei nu sunt oameni care să se plângă, ci suferă în tăcere, mai ales dacă se pune problema durerilor articulare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top