Connect with us

Revistateo.ro

Fecioară

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 18 – 24 martie 2018 Fecioară

Horoscop săptămânal Minerva 18 – 24 martie 2018 Fecioară. Dacă până acum la aceşti nativi era totuşi mai detensionată atmosfera, iată că săptămâna debutează furtunos, mai ales pentru femei care trebuie să fie atente mai ales la viaţa de cuplu sau la iubire.

Horoscop săptămânal Minerva 18 – 24 martie 2018 Fecioară

Apasă pe zodia ta pentru a afla ce ți-au pregătit astrele: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARA, BALANTA, SCORPION, SAGETATOR, CAPRICORN, VARSATOR, PESTI.

Dacă Fecioarele încep săptămâna cu stângul, este numai vina lor pentru că nu pot pricepe că nu poţi avea mereu ultimul cuvânt.

Nu-mi fac probleme însă, deoarece vor recupera rapid, totul este să nu poarte ranchiună şi, aici, mă refer la doamne. Luni, pe 19 martie, superb aspectul contractual, susţinători, financiar.

Posibil fie să li se aprobe un împrumut, fie li se acordă dividende pentru ceva de la care îşi luaseră gândul, fie primesc, sub formaă de doanţie sau de concesiune o casă, un teren, un bun la care nici nu se gândeau.

Din acest punct de vedere au uşi deschise pentru câteva luni de acum încolo. Să se aştepte la dispute deschise şi pentru o moştenire şi aş tinde să cred că este vorba despre o soră.

Pentru Fecioară dragostea înseamnă totul sau nimic şi totul sub semnul imperativului, de ce asa si nu cum vreau ei şi de aici o întreagă avalanșă de reproşuri.

Nu o face pentru că este rea, ci pentru că ea, efectiv vrea să cunoască mecanismul greşelii pentru a nu mai cădea în aceeaşi capcană.

Din păcate, cei din jur percep intenţiile Fecioarei ca pe o agresiune la identitatea mentală şi fizică şi fug mâncând pământul.

Abia au redeschis ambasadele că se pot pomeni în postura de perdanţi, în sensul că partenerii, soţi sau iubiţi, sătui de capriciile lor, decid nu doar să pună capăt relaţiei, ci efectiv îi şi pun în faţa faptului împlinit.

Bineînţeles, unde altundeva îşi vor găsi liniştea decât la un prieten sau pur şi simplu la părinţi sau la unul din fraţi?

Ele îşi asigură un loc călduţ printr-o relaţie, dar la un moment dat nu mai ştiu cum să o ducă mai departe şi fără să-şi dea seama îşi imping partenerii în brațele altor femeie, dacă vorbim despre bărbaţi, sau să rupă relaţia, dacă vorbim despre femei.

Pofesional, la moara lor este apă, alături de colegi par să uite de problemele de acasă şi ar putea avea surpriza să li se propună un nou job sau o mutare temporară într-o altă localitate unde să pună pe picioare un atelier, o secţie, este vorba de producţia manifacturieră şi de bunuri de consum.

Pentru alţii poate fi vorba de o regândire a producţiei la locul de muncă, o reorientare profesională pe care ar trebui să o ia în calcul dacă ne gândim la schimbările din viaţa lui.

Poate fi vorba nu doar de schimbarea structurii unui proiect, ci a întregului concept pe care se fundamentează acesta.

Venus vine să vorbească despre o implinire profesională prin studiu academic şi Marte le dă Fecioarelor şansa să-şi trăiască sexualitatea aşa cum nici nu au visat. Pe de altăparte, pe 20 martie este atinsă din nou axa relaţională.

Deci, atentie la zilele de 22 şi 23 martie, chiar şi pe 24 când stapânul lor planetar în opoziţie cu semnul lor, le găseşte pe picior de război! Dar dacă pe un front tună şi fulgeră, pe un altul le merge bine, cum este bunăoară, profesia.

Este posibil ca o sumă de probleme să plece tocmai de la profesie, promovarea care tocmai s-a pus în practică sau care urmează să se producă nu este pe placul partenerilor de viaţă şi de aici disputele.

Cei mai avantajaţi nativi sunt cei care lucrează în domeniul sănătăţii, în sectoare de viitor cum sunt medicina nucleară, prelevarea de organe, transplantul ori laboratoarele de cercetare sunt cele mai avantajate.

Financiar însă ar putea să fie unele probleme, fie nu le intră banii pe card, fie le-a fost blocat contul, fie suma pe care o au nu le ajunge, cert este că zilele de 23, 24 martie ar putea fi niţel mai stresante. Să încerce să se limiteze la cât au.

Ca sănătate, puţină grijă la alimentaţie nu strică şi să consume mai multe lichide. Lăsând ipohondria deoparte, răcelile sunt în floare ca şi căderile imunitare, aşa că să consume cât mai multe fructe şi legume proaspete.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top