Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 15 – 21 aprilie 2018 Taur

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 15 – 21 aprilie 2018 Taur

Horoscop săptămânal Minerva 15 – 21 aprilie 2018 Taur. O nouă șansă în dragoste datorită trigonului Venus – Marte! Deoarece Venus se afla in semnul tau, vei simți iubirea lui Cupidon.

Și nu este nimic rău că Marte este în Capricorn și dă o nouă turnură expansivității tale și chiar tentative de explorare a noi teritorii sentimentale. Profitați de această energie îndrăzneață și lăsați-o să vă deschidă spre noi posibilități…

Horoscop săptămânal Minerva 15 – 21 aprilie 2018 Taur

Nu vorbim despre ceva distructiv, cum ar fi începerea unei aventuri cu un farmec aparte acolo unde unul din parteneri este căsătorit sau de o relație toxică, dar cu siguranță nu trebuie să fiți tradiționaliști ci mai de grabă atipici.

Horoscop săptămânal Minerva 15 – 21 aprilie 2018

CITEȘTE HOROSCOPUL INTEGRAL PENTRU ZODIA. DĂ CLICK PE ZODIA TA PENTRU A CITI HOROSCOPUL PENTRU PERIOADA 15 – 21 APRILIE 2018: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI.

Acest duo cosmic vă poate oferi încredere ca să vă exprimați o fantezie secretă sau o dorință adâncă. Cu Marte în Casa călătoriilor ați putea fi inspirați pentru o vacanță romantică sau, dacă sunteți singuri, o excursie super-distractivă cu prietenii.

În apropierea casei, redirecționați-vă planurile oriunde, dar numai în locuri obișnuite. Și nu fiți șocați dacă vă simțiți atrași o persoană are nu este genul vostru. Cu Marte și Venus în astfel de poziții dominatoare, inima voastră s-ar putea deschide unele opțiuni neașteptate, inclusiv o relație la distanță sau o poveste interculturală.

Pe de altă parte, tandemul Venus-Mars vă va revigora natura întreprinzătoare. Aveți un plan de afaceri în fabrică? Dacă doriți să investiți cel mai de succes moment pare să fie miercuri. Ai o idee pentru o carte, un proiect media sau un atelier pe care ai vrea să-l predai?

Bună ziua, inspirație. Când muza te provoacă, nu te simți vinovat de anularea unei distracții. Ci dezvoltă-ți planurile.

Cu mintea limpede după revenirea în mers normal a lui Mercur, începe claritatea și vindecarea! Puteți găsi, în sfârșit, forța interioară de a pleca de la o persoană, de a vă desprinde de un comportament sau o situație care nu este bună pentru voi.

Vă puteți elibera mânia sau frustrarea, lucrați cu voi spre acceptarea lucrurilor așa cum sunt, în loc să încercați cu încăpățânare să le schimbați. Puteți întâlni un învățător care să vă schimbe viața, un terapeut sau un vindecător, pe măsură ce aripile lui Mercur îl duc prin casa a 12-a.

Taurii au nevoie să stea singuri

Luni, un al doilea văl de energii introspective, este adus de Luna Nouă în Berbec în Casa a 12-a care poate fi privită și ca o casă a vindecării interioare. Petreceți ceva timp în solitudine, meditând, ascultând muzică sau ocupându-vă de artă.

Ținerea unui jurnal poate, de asemenea, să canalizeze aceste energii, iar dacă cuvintele nu reușesc, desenați sau să faci colaje de imagini fără a vă cenzura. Permiteți ca inconștientul să vă releve dorințele cele mai ascunse.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top