Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 15 – 21 aprilie 2018 Leu

Horoscop săptămânal Minerva 15 – 21 aprilie 2018 Leu. Se pare că tu trăiești cele mai spumoase povești, Leule!! Că vorbim despre dragoste, de muncă sau de cine știe ce altceva.

Dar, fiind unul dintre semnele fixe ale zodiacului, ești în mod egal pornit pe structură și stabilitate. Iată câteva informații care îți vor încălzi inima: Mars și Venus dansează în tandem în zonele cele mai împământate ale temei astrale.

Horoscop săptămânal Minerva 15 – 21 aprilie 2018

CITEȘTE HOROSCOPUL INTEGRAL PENTRU ZODIA. DĂ CLICK PE ZODIA TA PENTRU A CITI HOROSCOPUL PENTRU PERIOADA 15 – 21 APRILIE 2018: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI.

Marte este în Capricorn în Casa a 6-a a alegerilor sănătoase, ale rutinei profesionale, a relațiilor cu colegii de muncă; Venus valsează prin Taur și este orientată spre țintă. Tradiții, tradiții! Poți fii îndrăgostit până peste cap dar dacă nu au girul cercului tău cel mai intim, nu faci nicio mișcare.

Dacă ești într-o relație, ar putea să intri într-o zonă confortabilă pentru foarte mult timp. Discuțiile îți pot aduce stabilitate și pot transforma chiar și planificarea financiară în ceva frumos.

Iar stabilirea unor criterii de referință pentru următorii cinci ani, cum ar fi cumpărarea unei case sau inițierea unei afaceri care să nu implice mersul la serviciu, va fi o bagatelă. Lasă ideea de cuplu să-ți danseze prin cap! Apoi, înclină-te în fața ei, ia curajul lui Marte și spune-i ce vrei cu voce tare!

La serviciu, trigonul Venus-Marte te impune ca o forță creatoare, încrezătoare, imbatabilă. Peste tot vei găsi oportunitatea de a conducere. Dacă ești gata să îți asumi responsabilitățile, aruncă pălăria în ring.

Ai nevoie de mai multă stabilitate la locul de muncă? Programează-ți timpul pentru a discuta un nou contract de muncă și beneficiile care rezultă din acesta. Asociere celor doi, Venus și Marte te ajută să îți afirmi cu exactitate nevoile. Dacă un client sau un coleg o ia razna cu anumite cerințe, preia comanda situației.

Poate că trebuie să te formalizezi cu fluxul de lucru sau să fi de acord cu un sistem de împărțire a sarcinilor. Cu puțină mai multă organizare, vei putea să le rezolvi corespunzător, fără a fi presat de dethlineuri.

Duminică, 15 aprilie, Mercur revine în mers normal. Dacă încercările tale de a fi onest și cinstit au fost bruiate din 22 martie până acum, vei începe să aduci amendamente. Umorul poate ușura starea de spirit, așa că lasă păsărelele să zboare odată ce răceala emoțională începe să se topească.

Mercur este în Casa a 9-a a călătoriilor lungi, a spiritului de aventură a Cunoașterii așa că dacă ai așteptat momentul potrivit pentru a-ți planifica vacanța de vară, acum este momentul! Dar gândește-te, ce zici de o evadare în străinătate în loc să revi unde ai mai fost?

Dragostea te așteaptă departe de casă

Lună Nouă de anul acesta în Berbec are loc tot la nivelul acestei Case a 9-a. Faima sau averea – sau dragostea adevărată – te pot aștepta într-un alt loc … sau pe un alt meridian.

Iată un alt indiciu de a explora ca un Leu liber. Ce se întâmplă dacă vacanța s-a dublat cu un program de formare profesională sau cu o retragere spirituală? Întreprinderile antreprenoriale și proiectele media primesc un impuls de la lună acum, așa că fii pe fază!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top