Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 15 – 21 aprilie 2018 Gemeni

Horoscop săptămânal Minerva 15 – 21 aprilie 2018 Gemeni. Și pentru voi energiile lui Venus și ale lui Marte se împletesc armonic, deschizându-vă inima și agitând sinergiile sufletești. Venus este în domiciliu, în Taur și prin Casa fermecată și ademenitoare, Casa a 12-a.

Marte este călător pentru un timp prin Capricorn, unde va da tot ce poate, în Casa a 8-a a intimății și a seducției. Atracțiile vor trece dincolo de simțul tactil, va merge în profunzime, în această săptămână; de fapt, senzorii psihici vor lucra ore suplimentare.

Horoscop săptămânal Minerva 15 – 21 aprilie 2018

CITEȘTE HOROSCOPUL INTEGRAL PENTRU ZODIA. DĂ CLICK PE ZODIA TA PENTRU A CITI HOROSCOPUL PENTRU PERIOADA 15 – 21 APRILIE 2018: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI.

Nu vă ignorați sentimentele pentru că nu știți ce sentimente ar putea să vă chinuie! Sunt ca niște pișcături ale lui Cupidon, direcționându-vă spre ceea ce vreți. Aceste sclipiri intuitive vă pot ajuta, de asemenea, să rezolvați o situație dificilă care ați fost reticentă să o abordați.

Recalibrați-vă, s-ar putea să vă dați seama că așa-zisul vostru nenoroc nu încerca de fapt să vă facă viața iadului. Dacă ați interpretat greșit motivele, acest cuplu cosmic vă poate ajuta să vă eliberați de stres și să găsiți calea spre adevăr.

Să nu vă surprindă dacă mesaje clare legate de cei apropiați vin spre voi în timpul unei meditații de miercuri, 18 aprilie sau în urma unui vis. Aceste mesaje din alte lumi, ar putea fi destinate prietenilor voștri. Spune-le ce credeți chiar dacă se simt puțin ciudat la remarcile voastre. Gemenii au acum putința canalizării cuvintelor pe care ceilalți au nevoie să le audă.

Și când îi citești pe toți ceilalți ca pe o carte, ghiciți ce ce se petrece? Marte și Venus vă va face să vă deschideți și să împărtășiți câteva ceva despre viața voastră personală.

Dacă ați stabilit un anumit nivel de încredere cu un prieten sau cu un grup de prieteni, aruncați masca perfecțiunii și lăsați oamenii să se întâlnească cu voi cei adevărați.

Sprijinul este în jurul vostru, dar trebuie să renunțați la gardă dacă vreți să-l accesați. Această catharsis ar putea duce la o explozie creativă. Cu acest hibrid ceresc, vă veți simti sexy, poetic și inspirat. Inspirația ar putea să vă trezească din somn miercurea noaptea pentru a picta, a scrie sau a compune!

Gemenii își aleg prietenii din mulțime

Stăpânul lor astral, Mercur revine în mișcare directă în această duminică, 15 aprilie, ajutându-vă să discerneți prietenii din grămada de oameni.

Popularitatea voastră va începe să crească ușor, ușor. Tot duminică, are loc și Luna Nouă în Berbec, care va activa Casa a 11-a a prietenilor, a speranțelor, a muncii în colectiv.

Lăsați acest lifting lunar să vă conducă spre scene mai vesele, mai colorate care se potrivesc cu personalitatea voastră. Ar putea să-și găsească grupul de prieteni online, ceea ce este bine atâta timp cât nu te ascunzi în spatele unui avatar.

Vorbind despre tehnologie, începând de duminică, vă puteți reconecta. În următoarele săptămâni, cumpărați gadget-uri, dar vă veți face timp să le înțelegeți caracteristicile dar și pentru a citi toate recenziile consumatorilor înainte de a efectua o achiziție finală.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top