Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Capricorn

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 13 – 19 mai 2018 Capricorn

Horoscop săptămânal Minerva 13 – 19 mai 2018 Capricorn. Există încă multă activitate în semnul tău, ceea ce ar putea face ca lunile următoare să fie destul de intense. Chiar și așa, ești genul de persoană care știe să se bucure de o provocare sau să își folosească punctele forte înnăscute.

În această săptămână este posibil să ai nevoie de un compromis în relația cu unii din membri familiei, dacă vrei să-ți continui aplicarea planurilor. Oferta de a face ceva bun pentru ei, în schimb, undeva spre sfârșitul săptămânii, poate fi suficient de stimulator.

CITEȘTE HOROSCOPUL INTEGRAL AL MINERVEI PENTRU ZODIA TA. Alege zodia pentru a citi horoscopul săptămânal: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Marți, 15 mai, ar putea fi o zi foarte activă și plină de viață atunci când un eveniment social va face să te simți extraordinar de bine. Dacă ești invitat, mergi, nici nu sta pe gânduri, va fi foarte distractiv.

Horoscop săptămânal Minerva 13 – 19 mai 2018 Capricorn

Viața acasă ar putea fi destul de agitată în weekend. Cu Mercur conjunct cu Uranus, planurile tale oricât de bine sunt gândite nu vor fi puse în practică săptămâna aceasta. Este posibil să aveți musafiri nepoftiți sau să primiți invitații neașteptate la care să fii nevoit să participi.

Ești într-o poziție financiară care să-ți permită să faci totul pentru a impresiona o anumită persoana la prima întâlnire? Este posibil să nu faci față tuturor cerințelor așa că sfatul meu este să fii tu, ea/el trebuie să te placă pe tine și nu anii tăi.

Nu ești obișnuit să te simți ca un adversar, dar o anumită competiție romantică în weekend te poate face să te simți nesigur. Pentru a-ți îmbunătăți încrederea în tine, încearcă să te gândești la ceea ce ai de oferit în loc de ce să nu faci.

Profesional, conflictele pe care le întâmpini acum vor avea rezultate pozitive. Fă tot ce poți pentru a identifica o problemă și pentru a găsi soluții de colaborare. Oamenii vor fi mai cooperativi atunci când se simt responsabilizați. Lucrurile care până de curând au fost sursă de frustrare vor începe să se schimbe.

Concentrează-ți atenția asupra detaliilor tehnice ale oricărei sarcini. Gândește-te de două ori înainte de a acționa din invidie sau resentimente față de un coleg și lasă-i pe ceilalți să știe că sunt apreciați.

Pentru tine săptămâna aceasta se referă la casa care ți-o dorești și la trecut, care ar putea să-ți dezvăluie brusc un talent despre care habar nu aveai. Pune accent pe acțiune și pe intenție în cazul în care atenția îți este atrasă acum de modalități de a găsi bani. Atât timp cât îți ascultați vocea interioară, ar fi greu să îți imaginezi o perioadă mai norocoasă ca cea de acum.

Sănătatea ar putea să-ți dea bătăi de cap. Ai tendința de a-ți trăi supărările și de a-ți consuma energie nervoasă, în tine, ceea ce nu este bine pentru corpul tău. În astfel de momente, ai putea da iama în mâncare. Sănătatea ta este o prioritate. Încetinește, relaxează-te și satisfă-ți ingerințele imediate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top