Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 24 - 30 iunie 2018 Capricorn

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 11 – 17 martie 2018 CAPRICORN

Horoscop săptămânal Capricorn 11 – 17 martie 2018 pentru zodia Capricorn.

Capricorn

În primul rând, acești nativi vor trebui să fie atenți la bani, la orice sursă de venit. Vor cheltui mai mult decât își pot permite, pe de o parte, iar pe de alta se vor întreba surprinși dacă nu cumva au buzunarele rupte, pentru că acum au bani, acum nu au. Sunt extrem de creativi, în special pe 13 și pe 14 martie.

Acum au o grămadă de idei bune, aproape geniale aș spune, și asta presupune o mișcare a ideilor care să le antreneze și organismul în dansul contabilizării veniturilor, clipă de clipă. 15, 16 și 17 martie îi transformă în romantici redutabili, vor fi relaxați, dispuși la orice cheltuieli pentru a-și face partenera să se simtă bine, însă pe 15 și 16 martie vor fi obligați să ia o pauză pentru că se pot confrunta cu serioase probleme de sănătate care vor avea impact asupra muncii – de la banalele dureri de cap și de spate, la stări de rău care să-i indisponibilizeze câteva zile, până undeva pe 17 martie.

Vor da un pas înapoi, vor trage adânc aer în piept, își vor sufleca mânecile și se vor apuca de muncă. Cu cât vor găsi mai repede unde este blocajul, cu atât vor avea șansa să rezolve prolemele cu succes. Posibil ca după 17 martie să fie nevoiți să plece la un drum.

Relațional nu vor să dea rateuri, nu vor să-și piardă familia și nici femeia sau bărbatul iubit, dar vor să scape de cei care le căpușează de prea multă vreme existența. Și nu este prima oară când sunt într-o asemenea ipostază. Iar atitudinea este valabilă și față de propriile finanțe și față de așa zișii prieteni de suflet, nu vor irosi nicio ocazie să specifice asta.

Dacă sunt prinși într-o relație serioasă și a ieșit cu scântei pentru prima oară, îi sfătuiesc să-și calce pe mândrie și să își sune partnerul sau iubita, niciodată nu este prea târziu să-ți recunoști greșelile, ba mai mult, au șansa să crească în ochii acestora. Niciodată nu este prea târziu pentru o a doua șansă.

Cei care doresc să-și pună pirostriile au șansa de a stabili data căsătoriei pe 16 martie, surprinzându-și iubita/ul cu un sfârșit de săptămână într-un loc neașteptat – un safari, un parc de distracții, o excursie la o peșteră renumită sau ducându-i în croaziera mult dorită.

Vor avea nevoie de un moment de respiro pe 14 și 15 martie, ca apoi să aibă timp să treacă în revistă cele întâmplate ca să poată stabili pașii pe care îi au de făcut mai departe, ba chiar vor cere sfatul unui prieten.

Profesional. Succesul extraordinar pe care îl așteaptă de ceva vreme întârzie să apară. Să fie atenți la colegi, la amănunte aparent minore care le scapă din vedere, la faptele pe care le-au ignorat! Totuși, să fie pregătiți să se lanseze în noi proiecte după 14 martie, moment care îi va duce acolo unde își doresc și face să ajungă în poziția profesională visată.

Vor merge la sigur! Au energia necesară să poată urni lucrurile, nu au nevoie decât de o zi, două de odihnă ca să-și încarce bateriile.

Financiar. Vor fi multe cheltuieli pentru casă, pentru gospodărie și pe bună dreptate, iar acest lucru ar putea afecta temporar soldul lor bancar. Totuși, previziunile pe termen lung sunt foarte bune. Marele trigon în semne de aer le aduce oportunități extraordinare.

Modelul planetar Găleată, al cărei mâner este dat de Pluto şi care va dura toată luna, ceea ce semnifică faptul că prin intermediul prietenilor si prieteniilor își vor clădi viitorul.

Ca sănătate, mare atenție la durerile articulare, dar mai ales la disfuncțiile care vizează metabolismul în general. De asemenea, posibile probleme dentare și carențe masive de calciu și magneziu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top