Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 24 - 30 iunie 2018 Balanță

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 11 – 17 martie 2018 BALANȚĂ

Horoscop săptămânal Minerva 11 – 17 martie 2018 pentru zodia Balanță.

Balanță

Vor fi amuzanți, vor deborda de vioiciune, de istețime și de energie, încă de la început de săptămână. Nu prea au chef de muncă, vor mișcare, vor să iasă cu familia, cu prietenii, vor să prospecteze împrejurimile în ideea că vor identifica un teren pentru construirea unei case.

Nu înseamnă că nu sunt atenți la ceea ce își doresc ceilalți sau la problemele de serviciu. Ei sunt cei care sunt și trebuie să-i luăm așa. Deci să nu le fie teamă să flirtreze, cei care nu sunt căsătoriți, să râdă dacă asta le face bine. Buna dispoziție le este proprie acum, în măsura în care celelalte griji le-au trecut în alt plan.

Apoi, tot acum, ca o continuare a stării de spirit, relațiile vor fi în prim plan în săptămâna care vine. Apoi, atenția lor va fi atrasă de problemele profesionale, așa că să nu se mire dacă 13 și 14 martie vor fi altfel, pentru că acum le va fi testată flexibilitatea și vor impresiona prin atitudinea lor.

Relațional. Adevărul este că o relație nu se dezvoltă unilateral, dar nativii acestui semn trăiesc relațiile mai mult la nivel mental. Totuși, Balanțele singure vor fi surprinse să simtă că au atras atenția cuiva la care nici măcar nu se așteptau și se vor simți speciale.

Atunci când o Balanță este îndrăgostită strălucește, în contratimp însă ar putea să își piardă capul la propriu, ceea ce le face aeriene, neatente și pot intra în tot felul de încurcături după 17 martie. Pe de altă parte, pot avea parte de mici succese locale pentru că vor impresiona comunitatea în care trăiesc prin ajutorul pe care îl dau, știu să fie foarte buni prieteni, un comportament care pentru ei este ceva normal.

Oricum, vor atrage atenția prin felul în care vor reacționa. Calmul, detașarea și capacitatea de a asculta pe oricine îi transformă în adevărați convivi. Relațiile care s-au răcit pot fi acum revigorate, nu este nevoie decât de un dram de înțelegere și de deschidere și partenerii le vor pune lumea la picioare, mai ales după 22 martie. Balanțele pot acum să dezvolte o latură creativă a relațiilor cu copiii, fapt care îi va transforma în adevărați eroi.

Profesional, chiar dacă sunt distrați, chiar dacă sunt îndrăgostiți, nu trebuie să scape din vedere îndatoririle de la locul de muncă. Dacă pe 13 și pe 14 martie le este permis să greșească, după aceea lucrurile se vor complica dacă nu le corectează urgent.

Ca orice semn de aer au o viteză de reacție uimitoare și aprecierile vor începe să curgă. După 16 martie trebuie să se concentreze asupra proiectelor în care sunt implicați, să-și sistematizeze termenele de predare, să delege responsablități dacă vor să termine la timp. Nu este nevoie să renunțe la pasiunile sale doar să fie conciși și punctuali.

S-ar putea ca 15 martie să le aducă o discuție cu șeful sau partenerul de afaceri, în ideea unei viziuni asupra viitorului. Vor face față cu brio și vor obține ceea ce vor dori.

Financiar. Oportunități neașteptate de a face bani pe 12, 13 şi 16 martie. Vor trage pentru câștigurile lor până pe 16 martie, apoi banii vor începe să vină singuri. Posibil ca Pluto să ducă la unele întârzieri ale plăților sau la unele neînțelegeri financiare, fapt care sugerează atenție și prudență înainte de a face achiziții sau investiții majore.

Ca sănătate le sfătuiesc să facă puțină mișcare pentru a asigura mobilitatea articulațiilor și chiar un abonament la o sală de fitness. Balanțele care au diverse afecțiuni ale pielii se pot confrunta cu o accentuare a crizelor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top