Connect with us

Revistateo.ro

Capricorn

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 10-16 decembrie – Capricorn

Horoscop săptămânal Minerva 10-16 decembrie – Capricorn.

În general, vor fi puşi în situații neobișnuite, din care vor ieşi normal, cu fruntea sus. Concluzia este că nu trebuie să le fie teamă de faptul că încă de la începutul săptămânii, multe dintre planurile lor nu vor părea fezabile, iar perspectivele de viitor vor părea iluzorii. Să nu abandoneze, ci să schimbe modul de abordare a problemelor şi să-şi continue dumul consecvent şi neabătut.

În sfera sentimentală și a emoțiilor este greu să spun ceva anume, deoarece, cunoscându-i pe nativii Capricorn, este greu să ghiceşti exact cum vor reacționa sau cum vor evolua.

Afectiv, lucrurile cred că sunt pe drumul cel bun, dacă ne gândim că sunt tipul de oameni cărora nu le place să vorbească despre sentimentele lor, dar te fac să te simţi iubit, atunci le dau credit şi sunt convinsă că atunci când iubesc, ştiu cum să o facă.

Totuşi, aş vrea să aibă grijă la zilele de 13, 14, 16, decembrie, când comunicarea nativelor Capricorn este deficitară. Este o lună în care senzualitatea lor va ieşi în evidenţă în cuplu, sau dacă sunt singuri, aceasta va face să îşi găsească partenerul pe măsură.

Pentru cuplurile tinere care îşi doresc un copil, acum este un moment bun pentru a lucra la asta. Pentru unii Capricorni, situația va fi atipică și ar fi logic ca ceilalţi să se aștepte la reacții care să nu corespundă așteptărilor. În familie, să acorde atenție tinerei generații, pentru că cineva va avea nevoie de sprijinul lor acum, deși nu o vor spune direct.

Capricornii singuri sunt sfătuiți să-și asculte inima și să meargă în direcţia în care cred că îi așteaptă fericirea. S nu le fie teamă că greşesc, deoarece este mai bine să facă și să nu regrete apoi, decât să nu facă și să regrete că nu au făcut.

Să-şi controleze impulsurile şi să nu răbufnească, ei nu sunt nişte tipi conflictuali, dar dacă se declanşează unul, mai bine să nu îi aveţi duşmani, ei pleacă din start cu ideea că oricum nu au ce pierde.

Pe de altă parte, astrele ţin să precizeze succesul, sau cel puţin că întrunesc toate circumstanţele de care au nevoie ca să atingă succesul. Când vine vorba de muncă, îi așteaptă lucruri interesante şi acest lucru ar putea implica schimbări semnificative în plan personal.

Din când în când, nu trebuie decât să privească peste umăr şi să sesizeze unde este Lilith, căci ea îi va provoca să-şi asculte intuiţia şi să dea dovadă de luciditate atunci când vor să ia o decizie tranşantă.

Ar trebui să fie atente doamnele, nu de alta, dar spunând lucrurilor pe nume, nu vor rezolva nimic, eventual îşi vor mai face un duşman. Deşi nu le plac bisericuţele şi nu le place să intre în tot felul de dispute, cineva va reuşi să le enerveze, şi dacă nu sunt atente, pot pierde o promovare sau o creştere de salariu.

Aspectul durează de vreo 3 săptămâni şi va ţine şi săptămâna aceasta. În schimb, pe 15 decembrie, Capricornii ar putea avea şansa schimbării locului de muncă, pentru unii în aceeaşi instituţie, dar la o altă direcţie, alt birou, alt atelier, pentru alţii poate însemna un serviciu în afara ţării.

Capricornii nu se pot plânge că nu ştiu să-şi administreze finanţele, totuşi unele probleme de sănătate necesită cheltuieli şi le vor face. Pe de altă parte, vin bani din diverse surse, fie dintr-o mărire salarială, fie dintr-o slujba part time. Zile favorabile: 13 şi 15 decembrie.

Ca sănătate, atenţie la metabolizarea elementelor nutritive în organism, axa ficat-splină-pancreas. De asemenea, probleme serioase care ţin de bolile cronice pentru persoanele de vârsta a 3-a, cred că se impune mersul la doctor, dacă nu pentru un calmant, atunci pentru un set complet de analize.

Sănătatea ar putea fi îmbunătățită prin conservarea energiilor fizice și sexuale. Exerciţiul fizic și dieta îi vor ajuta la menținerea sănătății. Aceste remedii simple, la domiciliu, îi pot ajuta să-și amelioreze majoritatea afecțiunilor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top