Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 22 – 28 iulie 2018

Astrologul Mariana Cojocaru a făcut previziunile pentru ultima săptămână din luna iulie. Unele zodii au parte de bucurii, altele trebuie să muncească un pic mai mult pentru rezultatele dorite.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 22 – 28 iulie 2018

„Berbec- Între 22 si 23 iulie Soarele va trece din Zodia Racului în cea a Leului. O veste foarte bună pentru voi, nu o rataţi! Intrarea Soarelui într-o Zodie de Foc este de bun augur pentru creativitate, pentru intuiţie, pentru relaţiile de suflet şi pentru relaţia cu copiii din dotare. O veste mai puţin bună este dată de faptul că Mercur va intra în mişcare retrogradă tot în Leu, pe data de 25 iulie, atenţie mare la deplasări!

CITESTE SI: Sfatul săptămânii 23 – 29 iulie 2018. 3 zodii reușesc să se redreseze

Previziuni karmice 23 – 29 iulie 2018. Meditația specifică lunii august vine mai repede; problemele se intensifică

Taur- Intrarea Soarelui în Leu este de bun augur pentru atmosfera în familie. Se reîntorc pe plaiurile natale copii din probegie, în concediu. Sfătuiţi-vă copiii să şofeze prudent, că Mercur Retrograd poate predispune la accidente. C

um Dharma este in Leu, în unele cupluri pot izbucni certuri, nu chiar din senin!… Sunt problemele nediscutate în trecut. Sfătuiţi-vă cu cineva apropiat sau cu specialişti.

Gemeni- Patronul vostru astral Mercur, care intră în mişcare retrogradă vă poate defecta calculatoarele, electronicele. Atenţie, dacă vă pregătiţi să plecaţi la dum! Marte Retrograd vă poate zăpăci să uitaţi actele sau biletele acasă.

Asta, ca să nu vă întoarceţi din drum. Verificaţi apa, lumina, gazele şi încuiaţi bine uşa, că e sezonul în care hoţii sparg casele dvs. Revedeţi acum şi locurile copilăriei voastre.

Rac- Iubirea voastră a Racilor trece acum prin stomac. De ce? Pentru că Soarele va fi cu Mercur Retrograd în Leu. Progresiile solare sunt importante pentru rezolvarea chestiunilor financiare restante.

Fiţi cumpătaţi şi nu aruncaţi cu banii în stânga şi în dreapta, dacă sunteţi în vacanţă. Unii investesc in locuinţă, dacă sunt inteligenţi. Căci vara îţi faci sanie, iar iarna car. Atenţie la sănătate, că-i mai bună decât toate! CITEȘTE CONTINUAREA AICI, PE KFETELE.RO.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top