Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal Acvaria 17 – 23 decembrie 2018

Horoscop săptămânal Acvaria 17 – 23 decembrie 2018:

BERBEC: Se resimte tensiunea peste tot pe unde te duci, în ciuda atmosferei de sărbătoare care se instalează încetul cu încetul. Peste tot dai de oameni nervoși, stresați, grăbiți, care uită de spiritul sărbătorilor, de bunătate, de amabilitate… Ce s-a întâmplat cu oamenii, te întrebi? Dar înainte de a-i judeca pe ei – că-s nervoși, că uită să se poarte frumos – privește la tine!

Dacă vrei o lume mai bună, începe cu tine, ca atare fii tu exemplul demn de urmat pentru alții: abține-te de la critici, de la comentarii malițioase, de la glume nesărate, chiar dacă îți vine să le spui vreo două… Vei vedea că de multe ori e mai bine să taci și să te abții, decât să dai frâu liber cuvintelor, așa cum vin pe limbă.

Orice atitudine cumpătată, moderată, rezervată este de dorit în situația de față, pentru a nu aprinde și mai tare flacăra pasiunilor în jurul tău. Cum și tu ești, de felul tău, o fire cam pătimașă și impulsivă, dacă tu reușești să oprești valul la timp, totul se va rezolva ca prin farmec.

Nu accepta să te ațâțe alții, ci zâmbește amabil și prefă-te că nici n-ai auzit! O atitudine zen cu zâmbetul pe buze repară totul, de ce să te enervezi?

TAUR: Ai avea multe de făcut, poate prea multe dar vai, te cuprinde o leneee… Ei, nici chiar așa, pentru că reușești să te mobilizezi totuși, și să nu te culci deja pe laurii victoriei. Mai ai un pic de lucru, mai sunt câteva treburi de rezolvat la final de an, înainte de a-ți permite și tu să te relaxezi.

Organizează-te mai bine, aceasta e cheia succesului, și nu te lăsa copleșit de oboseală, de comoditate. Vei avea de atâtea ori tendința de a spune: n-am chef azi, dar tot de tine depinde să-ți aduni forțele și, de voie sau de nevoie, să duci la îndeplinire tot ce ai pe ordinea de zi.

Va veni și vremea relaxării, dar nu acum, când ai atâtea sarcini obligatorii de rezolvat. Demonstrează că ești omul matur și responsabil pe care îl știe lumea și depășește faza de lene care te mai cuprinde uneori, ridică-te din pat dimineața cu lista de sarcini bine stabilită și ține-te de ea.

Dacă lași măcar unul dintre aceste puncte pentru altădată, gata, s-a dat peste cap toată organizarea, ca atare, dacă vrei să le ai pe toate în ordine deplină, respectă programul. Stabilit de tine sau de alții, nu contează, dar cu puncte foarte bine așezate la locul lor pentru o săptămână eficientă.

GEMENI: Nu ai motive de îngrijorare de niciun fel, toate ar trebui să-ți meargă ca unse pentru că tot ce-ți propui, iese de minune! Succesul este aliatul tău de nădejde, ca atare, folosește auspiciile bune ale acestei perioade pentru tot ce vrei să realizezi. Profită de vântul prielnic pentru a te remarca, pentru a-ți împlini un vis, pentru a culege laurii unei victorii, pentru că tu ești printre puținii cărora ar trebui să le meargă toate ca la carte.

Tot ce-ți pui în cap iese! Tot ce investești dă roade! Tot ce visezi să primești, vine spre tine! Moș Crăciun poate fi generos cu tine anul acesta. Îți pregătește daruri frumoase, la propriu sau la figurat, iar tu acum te răsfeți în atmosfera aceasta frumoasă și norocoasă.

Dacă tot ai parte de succes, orice ai face, ce-ar fi să te folosești de el pentru a-ți propune un mare scop, un mare proiect, ceva cu adevărat important și, chiar dacă e final de an, să-i dai drumul chiar acum. Roadele se vor arăta foarte repede!

Tot ce faci e recompensat mai bine decât te-ai fi așteptat, de aceea merită să te scalzi în beneficiile acestei perioade pentru a-ți împlini chiar și cele mai complicate vise. Nici nu știi de unde sare iepurele!

RAC: Nu sta pe margine privind la alții cum se bucură de atmosfera Crăciunului. Ai tendința să vezi în tot ce se petrece în jur un motiv de insatisfacție, de nefericire, de tristețe, or nu ai deloc motive să te simți așa.

Crăciunul e și pentru tine motiv de sărbătoare, ca atare nu începe să faci acum bilanțuri cu iz negativ: că aia n-a mers, că cealaltă nu ți-a ieșit! Nu! Acum trebuie să deschizi inima și să primești darurile care vin de la cei care țin la tine.

Chiar dacă ai momente când nu-ți găsești locul printre cei care se simt bine, în jurul tău, există cineva drag alături care simte că se întâmplă ceva cu tine și te atrage și pe tine în fericirea sa. Te învăluie cu gesturi de afecțiune, de prietenie, de grijă, și asta e tot ce ai nevoie. Inima ta se poate umple săptămâna aceasta de o emoție nouă, vie, puternică, ce te scoate din zona de tristețe sau de gol, pe care ai tendința s-o așezi deasupra tuturor lucrurilor.

Lasă-l deci pe cel care te iubește să te primească în lumea sa și să vă bucurați laolaltă de lumină și căldură. Se prefigurează sărbători fericite, dacă nu le închizi tu ușa în nas te caută! CITEȘTE CONTINUAREA AICI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top