Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 9 – 15 iulie 2018 Vărsător

Horoscop săptămânal 9 – 15 iulie 2018 Vărsător. Va fi o săptămână încărcată de emoții pentru acest semn zodiacal. Se anunță zile agitate, cărora acești nativi trebuie să le facă față. Ce se va întâmpla cu Vărsătorii în zilele care urmează? Iată ce îți rezervă astrele dacă te-ai născut sub acest semn zodiacal. Ai mare grijă!

Horoscop săptămânal 9 – 15 iulie 2018 Vărsător

Începutul săptămânii te găsește agitat. Ai senzația că nimic nu iese așa cum îți dorești. Parcă totul este împotriva ta. Nu știi ce să mai faci, ca să nu mai fie totul pe dos. Simți că îți pierză răbdarea și încrederea în propriile forțe. Dar nu dispera! Răspunsul este chiar la tine! Tot ce trebuie să faci este să te întrebi ce ai făcut greșit sau diferit în ultima vreme. Începând de acolo, vei vedea că lucrurile vor începe să se așeze spre finalul săptămânii.

Horoscopul săptămânal integral

Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Din punct de vedere sentimental, vei avea parte de moemnte mai tensionate în cuplu. Încearcă să nu găsești un vinovat pentru ceea ce se întâmplă. Nu arunca vina pe partenerul de viață pentru greșelile care au fost făcute de amândoi. Astfel nu vei face altceva decât să agravezi situația.

Nici din punct de vedere financiar nu ai motive de bucurie. Ce-i drept, nici nu te-ai concentrat asupra acestui aspect în ultima perioadă. Ai avut alte lucruri pe cap și nu ai avut cum să te ocupi de toate lucrurile în același timp. Parcă ai vrea să faci o schimbare în viața ta. Vrei un alt loc de muncă ce îți poate aduce mai multe beneficii financiare.

Schimbări ai vrea să faci și în ceea ce privește stilul de viață. Începe să te preocupe foarte mult starea de sănătate în această săptămână. Este bine să ai mai multă grijă de tine! Dar ai grijă să nu exagerezi în ceea ce privește restricțiile pe care ți le impui sigur crezând că astfel îți protejezi starea de sănătate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top