Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 9 – 15 iulie 2018 Săgetător

Horoscop săptămânal 9 – 15 iulie 2018 Săgetător. Săptămâna aceasta va fi una cu suișuri și coborâșuri pentru acest semn zodiacal. Dacă din anumite puncte de vedere lucrurile stau bine pentru ei, alte aspecte ale vieții lor lasă mult de dorit. Află ce spun astrologii. Iată ce se va întâmpla cu Săgetătorii în această săptămână.

Horoscop săptămânal 9 – 15 iulie 2018 Săgetător

Vești bune pentru Săgetători! În sfârșit vor reuși să scape de problemele din cuplu. A fost nevoie de ceva timp și de multă răbdare, dar în sfârșit se întâmplă. Acum sunt sfătuiți să aibă grijă, pentru a nu ajunge din nou în situația din trecut. Această săptămână va fi una decisivă în relație, deoarece trebuie ca ambii parteneri să fie atenți la nevoile celuilalt. Așa că Săgetătorii trebuie să fie ochi și urechi la partenerul de viață.

Horoscopul săptămânal integral

Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

În ceea ce privește planul financiar, lucrurile nu sunt chiar așa roz. Va fi o perioadă în care câștigurile Săgetărotilor vor fi mai puține decât în mod obișnuit. Dar nu trebuie să se agite prea tare din cauza acestor probleme. Este o perioadă mai grea, dar va trece în curând. Tot ce trebuie să facă Săgetătorii în această săptămână este să se concentreze asupra lucurrilor importante pe care le au de făcut și să nu lase problemele financiare să le strice ziua. Cum spuneam, vor veni în curând și zile mai bune.

În ceea ce privește sănătatea, lucrurile stau mai bine comparativ cu perioada anterioară. Însă asta nu însemană că trebuie să te culci pe o ureche. Este necesar să ai grijă de tine. Așa că, respectă instrucțiunile medicilor și nu te abate de la regulile pe care le-ai respectat până acum.

Așadar, se anunță o săptămână cu plusuri și minusuri pentru Săgetări. Dar, cu răbdare și calm, vor reuși să treacă și peste această perioadă mai agitată.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top