Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal 8 - 14 octombrie 2018 Fecioară

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 8 – 14 octombrie 2018 Fecioară

Horoscop săptămânal 8 – 14 octombrie 2018 Fecioară. Va fi o săptămână în care mintea ta va fi în mai multe părți.

Horoscop săptămânal 8 – 14 octombrie 2018 Fecioară

Pentru tine săptămâna vine cu vești la care te așteptai. Vei fi pus în fața unor decizii pe care trebuie să le iei pentru binele tău.

Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul integral: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Din punct de vedere relațional, vei avea parte de momente interesante. Redescoperi vechi prieteni, oameni minunați la care nu aveai de mult acces, pe care i-ai pierdut o dată cu trecerea timpului.

Anumiți prieteni plecați în străinătate se întorc în țară și ai ocazia să discuți cu ei despre anumite aspecte ale vieții pe care le aveți în comun.

Nu e exclus absolut deloc ca unii dintre prietenii tăi din afară să vină cu niște oferte speciale pentru tine. S-ar putea să primești o mână de ajutor fix de unde nu te aștepți, acea mână de ajutor care îți poate schimba complet viața în bine.

Tocmai aceasta este cheia schimbării la care trebuie să te gândești cu foarte multă luciditate. Este cazul să începi să riști, să nu îți fie frică mai ales că ai atâta sprijin, ai atâția oameni care sunt aproape de tine.

Din punct de vedere financiar, ar fi indicat să începi să faci anumite economii chiar de la început de săptămână. Vor avea loc schimbări spectaculoase din punct de vedere bugetar, pozitive și negative deopotrivă.

În dragoste ai parte de câteva mici furtuni. Banalele discuții, acele motive minore pentru care te cerți de obicei cu persoana iubită pot declanșa un taifun din senin.

Tratează problemele casnice, mai ales dacă ești căsătorit/ă cu mai multă maleabilitate. Ascultă și apoi vorbește. Învață să te pui în locul iubitului/ iubitei tale.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top