Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal 8 – 14 octombrie 2018 Balanță

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 8 – 14 octombrie 2018 Balanță

Horoscop săptămânal 8 – 14 octombrie 2018 Balanță. Nativii zodiei Balanță au nevoie de o mare schimbare în viața lor în această săptămână și vor face tot posibilul să o obțină, chiar dacă ceilalți nu vor fi tocmai de acord cu ei.

Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul integral: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Este săptămâna în care Luna nouă de marți are loc tocmai în zodia Balanței, iar acest lucru îi sporește gândul nativului Balanță spre lucruri mărețe. Poate fi vorba de o simplă schimbare de look în cazul celor mai conservatori dintre ei sau despre o schimbare a locului de muncă, a locuinței și, de ce nu, chiar și a partenerului.

Ai curajul mai mult ca oricând să vorbești despre lucrurile care te apasă și care nu îți aduc bucurie. Nu te teme de reacțiile celorlalți, nu vor fi mereu cele scontate. Dar, știi și tu că asta este viața, cu bune și cu rele.

Ești pe val și la serviciu și îți este mai ușor ca oricând să te impui în fața angajaților sau a șefilor. Comunici în această săptămână mult mai bine și ai ocazia să închei niște afaceri avantajoase pentru tine.

Pune-ți în valoare toate calitățile în această săptămână și profită din plin de orice oportunitate ți se oferă. Unii nativi au ocazia să se mute cu serviciul în străinătate, în timp ce alții pot fi promovați la locul de muncă. Chiar dacă vor urma niște responsabilități mai mari, totul merită. Fii atent, însă, la cei care ar putea să îți pună bețe în roate. Vor exista și astfel de persoane.

Anumite discuții cu partenerul de viață, încă de la începtul săptămânii, s-ar putea să nu îți prindă foarte bine. Discutați deschis despre toate lucrurile care nu funcționează în relația voastră. Nu mai amânați lucrurile, mai ales dacă aveți o relație de mult timp.

Cei care sunt singuri au mari șanse să cunoască pe cineva interesant în aceste zile, așa că ar trebuie să fie pe fază.

Din punct de vedere al sănătății nu se întrevăd lucruri noi, însă cei care urmează un tratament ar trebui să îl urmeze cu mult simț de răspundere. Odihnește-te mai mult și ieși mai des la aer curat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top