Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal 30 iulie – 5 august 2018 Vărsător

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 30 iulie – 5 august 2018 Vărsător

Horoscop săptămânal 30 iulie – 5 august 2018 Vărsător. Nativii zodiei Vărsător își încep săptămâna făcându-și griji cu privire la situația lor financiară. După o perioadă în care totul părea că se așeze, anumite probleme de la locul de muncă îi fac să se teamă pentru viitorul lor. Bonusurile se lasă așteptate, iar Vărsătorii simt că își pierd răbdarea și se gândesc din ce în ce mai mult că sunt în stare să facă și alte lucruri.

Cu toate acestea, acestor nativi li se recomandă mai multă prudență în luarea unor decizii importante. Nu este cel mai bun moment pentru a lua decizii radicale. Soarele se află în continuarea în zosia Leu, iar Venus, planeta iubirii și a armoneii își continuă tranzitul prin zodia Fecioară.

Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul integral: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Acest lucru îi face pe nativii zodiei Vărsător care nu au un partener să caute mai intens pe cineva. Din acest motiv, ieșirile în oraș sunt mai dese, iar cheltuielile pentru lucruri personale sunt mai mari. Norocul le poate bate la ușă acestor nativi dacă sunt naturali, zâmbesc sincer și demonstrează că sunt pregătiți pentru ceva serios.

Cât despre nativii zodiei Vărsător care au un partener de viață, se anunță o săptămână în care trebuie să aibă grijă la ceea ce spun, pentru a evita discuțiile inutile. Conflictele verbale pot apărea pe tema banilor sau pe tema timpului insuficient petrecut împreună. Gesturile mici și simple pentru partener sunt de mare ajutor pentru a menține focul viu în relației.

Nativilor și se recomandă să fie mai raționali decât în mod normal și să țină cont de instinct înainte de a face anumite acuzații.

Atenție în cazul în care călătoriți zilele următoare

În planul sănătății, și nativilor zodiei Vărsător li se recomandă niște controale medicale, în cazul în care simt că ceva este în neregulă. Amânarea nu face decât să agraveze situația.

Cei care urmează să plece în călătorii sunt sfătuiți să verifice de două ori ce au de luat, pentru a nu uita nimic. Pot părea ceva aerieni în următoarele zile, așa că trebuie să le ceară ajutorul și celor din jur dacă nu sunt siguri de anumite lucruri.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top