Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 30 iulie – 5 august 2018 Rac

Horoscop săptămânal 30 iulie – 5 august 2018 Rac. Săptămâna va fi una destul de bună pentru Raci. Chiar dacă vor avea parte și de momente mai grele, vor reuși să le facă față. Iată ce se va întâmpla cu Racii în această săptămână.

Horoscop săptămânal 30 iulie – 5 august 2018 Rac

Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul integral: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Ai grijă în această săptămână! Este posibil să ai mici conflicte cu partenerul de cuplu. Cel mai bine ar fi să fii mai atent la ceea ce se întâmplă între voi. Uneori poți da senzația că nu acorzi atenția cuvenită partenerului de cuplu sau relației. Încearcă să comunici mai mult cu partenerul de cuplu. Vei vedea că astfel vă veți rezolva problemele mult mai ușor. Dacă vei urma aceste sfaturi, atunci problemele ar trebui să se rezolve.

Din cauza dificultăților de la locul de muncă, Racii ar putea simți că își pierd încrederea în propria persoană, în propriile forțe. Însă sunt lucruri pe care nu le pot controla, iar ceea ce se întâmplă nu are legptură cu ei. Trebuie să aibă răbdare pentru că încetul cu încetul se va rezolva totul.

Dacă în ceea ce privete cariera, dar și viața sentimentală, lucrurile nu stau tocmai așa cum și-ar dori ei, în privința stării de sănătate totul va fi bine. Desigur, nu degeaba se spune că este mai bine să previi decâ să tratezi. Așa că, dacă unii nativi vor simți că ceva nu este în regulă cu ei, atunci ar fi bine să ia măsuri. Vizita la medic va fi mai mult decât necesară.

Din punct de vedere financiar, nu ar trebui să existe probleme pentru Raci în zilele aceastea. Au știut să facă economii, motiv pentru care atunci când vor avea nevoie de o sumă mai mare de bani, vor avea de unde să ia. Nu vor fi nevoiți să ceară ajutor altora. Iar lucrul acesta îi va bucura.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top