Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal 30 iulie – 5 august 2018 Capricorn

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 30 iulie – 5 august 2018 Capricorn

Horoscop săptămânal 30 iulie – 5 august 2018 Capricorn. Săptămâna care urmează, Saturn, planeta lecțiilor, este retrograd în zodia Capricorn. În aceste zile, nativii zodiei Capricorn reușesc să scoată bani și din piatră seacă și să le demonstreze tuturor că munca intensă este răsplătită la momentul potrivit.

Mercur, planeta comunicării, retrogradează prin zodia Leu, iar acest lucru nu rămâne fără ecou pentru nativii zodiei Capricorn. Dacă până acum aveau dificultăți în a spune ce îi deranjează, zilele acestea se vor descurca și mai greu la acest aspect.

Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul integral: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Cunoscuți pentru faptul sunt atrași mereu de lucruri luxoase și etravagante, nativii zodiei Capricorn tind să își irosească banii. Iar în cazul în care sunt la început de relație, aceștia nu se vor uita deloc la bani pentru a le cumpăra anumite lucruri. Ar fi bine să fie mai atenți la lucrurile pe care le cumpără, pentru a nu face o gaură în bugetul familiei. Să se limiteze doar la lucrurile esențiale.

Cei care sunt într-o relație pot întâmpina probleme în comunicarea cu partenerul. Programul de la serviciu creează multe discuții în cuplu, mai ales când vine vorba despre stat peste program. O atenție mai mare la nevoile partenerului nu strică în zilele următoare.

Nativii Capricorn care pleacă în vacanță vor avea ocazia să trăiască niște zile extrem de frumoase, numai dacă își permit să se relaxeze complet și să lase grijile acasă. Vor avea suficient timp pentru a rezolva ce au de rezolvat. De asemenea, și anumite lucruri rămase nerezolvate cu partenerul de viață ar trebui să fie lăsate acasă sau să fie rezolvate înainte de vacanță.

Sănătatea le joacă feste nativilor zodiei Capricorn

Sănătatea le poate juca niște feste nativilor Capricorn, care tind să stea multe ore peste program. Li se recomandă să fie mai atenți la problemele care pot apărea la nivelul oaselor și din cauza acestui lucru pot apărea dureri de spate sau la nivelul picioarelor. Mai multe exerciții fizice și pauze mai dese sunt soluția perfectă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top