Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal 3 – 9 septembrie 2018 Vărsător

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 3 – 9 septembrie 2018 Vărsător

Horoscop săptămânal 3 – 9 septembrie 2018 Vărsător. Pentru nativii zodiei Vărsător, a venit vremea să ia decizii extrem de importante pentru existența lor. Fie că este vorba despre viața personală sau de cea profesională, nativii zodiei Vărsător vor încheia săptămâna complet schimbați.

APASĂ pe zodia ta pentru a citi horoscopul pentru zodia ta: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Luna nouă din 9 septembrie îi determină pe nativii zodiei Vărsătăr să fie mai melancolici decât de obicei și mult mai emotivi în fața celorlalți. A venit momentul pentru unii nativi să se detașeze de trecutul lor și să renunțe la partenerul de viață sau la serviciul pe care îl iau. Vor fi decizii cu multă încărcătură sufletească pentru ei, însă este o decizie atent gândită și nu vor regreta alegerea făcută.

Pentru acești nativi, lucrurile nu mai mergeau prea bine, așa că este cea mai bună decizie pe care o pot lua. Vor simți că nu mai pot avea încredere în partenerul de viață.

În schimb, pentru alți nativi, anumite evenimente din familiei îi vor emoționa pe nativii zodiei Vărsător. Vor primi vestea venirii unui copil în familie, a unei logodne sau a unei căsătorii. Veștile le vor aduce multă bucurie și toată lumea va fi alături de ei în aceste momente fericite.

Zilele acestea, nativii zodiei trebuie să fie ceva mai atenți în fața colegilor. Să fie mai discreți și să nu asiste la bârfe. Zilele de 5 și 6 septembrie vor fi destul de problematice la serviciu și au nevoie să stea departe de orice conflict.

Nativii zodiei Vărsător poti primi propuneri de a conduce un proiect

Cât despre relațiile cu șefii, acestea sunt mai liniștite, iar unii nativi vor fi promovați săptămâna aceasta, dacă dovedesc faptul că sunt capabili să conducă un proiect sau un departament singuri.

Din cauza emoțiilor care îi domină zilele acestea, nativii zodiei Vărsător vor suferi și în planul sănătății. Trebuie să aibă grijă la stările emoționale care îi cuprind.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top