Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal 3 - 9 septembrie 2018 Fecioară

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 3 – 9 septembrie 2018 Fecioară

Horoscop săptămânal 3 – 9 septembrie 2018 Fecioară. Urmează o săptămână în care nativii zodiei Fecioară se preocupă mai mult de câștigurile financiare și își fac planuri cu banii pe care îi câștigă.

APASĂ pe zodia ta pentru a citi horoscopul pentru zodia ta: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Unii nativi ai zodiei Fecioară se gândesc la investiții mari. Fie că este vorba despre o casă nouă ori despre o afacere nouă, este momentul prielnic pentru nativii zodiei Fecioară să se folosească de banii strânși ca să își cumpere ceva important.

Alți nativi au șansa ca zilele acestea să primească niște cadouri prețioase cu ocazia zilei lor de naștere și vor fi extrem de încântați de lucrurile primite. Cei dragi se vor da peste cap pentru a alege ceva special și nu vor da greș.

În zilele de 3 și 4 septembrie, nativilor zodiei Fecioară li se recomandă să fie mai atenți în relațiile cu șefii ori cu colegii. Orice discuție nepotrivită ar putea fi aspru taxată, așa că ar trebui să mai aibă grijă la ceea ce fac ori la ceea ce spun. Nu trebuie să ceară prea multe lucruri de la ceilalți, dacă și lor li se pare ceva extrem de greu de făcut. Să demonstreze că sunt persoane extrem de bine pregătite și să lase ca abilitățile profesionale să vorbească zilele acestea penntru ei.

În zilele de 5 și 6 septembrie, nativii zodiei Fecioară au ocazia să revadă o persoană dragă lor. Poate fi vorba despre o fostă poveste de dragoste sau doar un prieten drag, cert este că le va face multă plăcere să o revadă pe acea persoană.

Alți nativi ai zodiei Fecioară au ocazia zilele acestea să cunoască pe cineva. Nu vor fi deloc neobservați de către cei din jur, iar cineva s-ar putea îndrăgosti de ei zilele acestea.

Dacă simt că zilele acestea nu se simt prea bine în pielea lor și că se simt triști sau depresivi, o schimbare de look sau niște cumpărături i-ar putea ajuta să se simtă extrem de bine și să debordeze de bucurie și de optimism.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top