Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal 24 - 30 septembrie 2018 Scorpion

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 24 – 30 septembrie 2018 Scorpion

Horoscop săptămânal 24 – 30 septembrie 2018 Scorpion. Nativii zodiei Scorpion sunt sfătuiți să fie cu băgare de seamnă în această săptămână în planul sănătății, deoarece ar putea trece prin anumite momente neplăcute pe care nu și se doresc. Riscul de accidentări este mai mare pentru nativii zodiei Scorpion din cauza evenimentului de marți, când va fi Lună Plină.

APASĂ PE ZODIA TA PENTRU A CITI HOROSCOPUL INTEGRAL: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

În cazul în care trebuie să pleci la drum, ar fi bine să fii mai precaut. De asemenea, există riscuri de accidentări și în interiorul casei, așa că nu încerca să faci lucruri noi sau riscante. În plus, niște analize te vor ajuta să evaluezi starea ta de sănătate și să vezi dacă este cazul să îți faci griji.

La serviciu, lucrurile merg foarte bine cât timp îți rezolvi sarcinile la timp. În cazul în care va exista prea multă presiune, ar fi bine să ceri ajutorul celorlalți, pentru a nu rămâne în urmă cu unele proiecte. E mai bine așa decât să te trezești că nu ai timp să termini anumite lucruri.

Rămâi serios la locul de muncă și demonstrează că știi o mulțime de lucruri și că oamenii se pot baza pe tine la orice oră. Șefii vor aprecia foarte mult acest lucru și vei putea fi remarcat atunci când la serviciu vor fi situații care te vor presa.

Ai parte de momente speciale cu persoana iubită

Se anunță o săptămână liniștită în viața de cuplu. Ai parte de evenimente care te fac să îți cunoști mai bine partenerul. Vă bucurați împreună de aceleași lucruri și multe lucruri vă fac bucurie. În plus, unii nativi ar putea primi o sumă de bani care le vor prinde tare bine. La finalul săptămânii, o ieșire în doi v-ar prinde tare bine.

Ai încredere în persoana de lângă tine și ascultă-i sfaturile, pentru că îți vor prinde tare bine în aceste zile.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top