Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 23 – 29 iulie 2018 Rac

Horoscop săptămânal 23 – 29 iulie 2018 Rac. Pe 27 iulie 2018, va avea loc Luna Plină în zodia Vărsător, însoțită de o eclipsă totală de Lună. Acest aspect îi determină pe nativii zodiei Rac să aibă mai multă grijă la banii pe care îi primesc.

Racii iubesc să aibă lucruri frumoase și scumpe și fac tot posibilul să își satisfacă micile plăceri. Zilele acestea vor învăța să pună mai des stop acestor cheltuieli care nu sunt întotdeauna utile. Vor fi ceva mai calculați și, ca niciodată, vor face economii. Frustrarea aceasta că nu au suficienți bani îi vor determina pe Raci să le ceară șefilor bani în plus. Negocierile, însă, nu vor avea sorți de izbândă, așa că va trebui să revină cu o nouă cerere pentru altă zi.

Horoscop săptămânal 23 – 29 iulie 2018

Horoscop săptămânal 23 – 29 iulie 2018 Integral: Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul integral: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Sunt implicați în proiecte noi și în colaborări fructuoase, care se pot concretiza pe viitor în sume mari în afară de salarii.

Eclipsa totală de Lună le aduce Racilor surprize neașteptate. Poate reveni cineva în viața lor. Se poate înfiripa o relație sau se poate relua o relație care s-a terminat fără ca cei doi să își dorească din tot sufletul acest lucru.

Nativii zodiei Rac, sfătuiți să petreacă mai mult timp cu persoanele dragi

Nativii zodiei Rac sunt sfătuiți să fie precauți și să pună în balanță cât de benefică ar fi acea relație pentru ei sau nu. Doar așa își pot da seama ce vor cu adevărat de la acea persoană și pot continua sau nu o relație. Racii ar trebui să petreacă mai mult timp cu persoanele dragi și să își ofere mai mult timp liber și pentru ei.

Au atât de multe lucruri de făcut, încât de multe ori uită să se bucure de ceea ce este important cu adevărat. Din acest motiv, își pot neglija și sănătatea. Timpul nu se întoarce și vor regreta faptul că  nu au făcut anumite lucruri la timpul lor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top