Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal 23 – 29 iulie 2018 Fecioară

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 23 – 29 iulie 2018 Fecioară

Horoscop săptămânal 23 – 29 iulie 2018 Fecioară. Se anunță o săptămână în care Fecioarele fac multe planuri pentru perioada următoare.

Oboseala își face din ce în ce mai mult prezența în viața Fecioarelor, care au stat adesea peste program. Nivelul de energie scade, iar acest lucru va putea fi observat și de către șefi, care le vor atrage atenția. Starea generală nu este una tocmai bună, iar din această cauză, Fecioarele trebuie să facă o schimbare.

Horoscop săptămânal 23 – 29 iulie 2018

Horoscop săptămânal 23 – 29 iulie 2018 Integral: Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul integral: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Este știut faptul că Fecioarele sunt niște perfecționiste atunci când vine vorba despre tot ce fac, dar a venit momentul ca să se puna pe ele mai presus de orice.

Dacă vor continua în această manieră, vor avea probleme și le serviciu, iar acest lucru nu este deloc de dorit, pentru că vor întâmpina dificultăți în îndeplinirea sarcinilor.

Pentru unii nativi ai zodiei Fecioară, se anunță o încheiere a unei etape din carieră. Poate că se mută în alt oraș sau primesc o nouă ofertă de muncă, trebuie să se bucure de orice oportunitate oferită. Alte Fecioare, în schimb, și-ar putea schimba cariera la 180 de grade, iar acest lucru le aduce multă bucurie căci au ocazia să cunoască persoane noi.

Luna plină vine cu surprize în plan financiar. Un cadou, o moștenire sau un împrumut vor fi de mare ajutor pentru cei care vor să își redecoreze casa sau să plece într-o vacanță.

Fecioarele trebuie să vorbească serios cu partenerul de viață

Eclipsa totală de Lună le determină pe unele Fecioare să aibă discuții serioase cu partenerul de viață. Vor vorbi despre planurile lor de viitor și despre cât de serioasă este relația. Aceste discuții sunt foarte importante pentru Fecioare, căci așa își pot trasa noi obiective pentru viitor.

Și sănătatea este pusă la încercare zilele acestea, așa că trebuie să se ocupe mai mult de acest aspect. Mai multe ore de somn sunt recomandate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top