Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal 20 - 26 august 2018 Scorpion

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 20 – 26 august 2018 Scorpion

Horoscop săptămânal 20 – 26 august 2018 Scorpion. Nativii zodiei Scorpion simt nevoia să clarfice zilele acestea anumite lucruri din viața lor. Luna plină de pe data de 26 august se face resimțită în casa familiei, iar acest lucru îi determină pe nativii zodiei să fie mai apropiați de cei dragi și să afle anumite lucruri care îi interesează din viața lor.
Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul integral săptămânal 20 – 26 august 2018: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI.

A venit momentul pentru unii nativi ai zodiei să facă pace cu cineva drag și să descopere că au greșit atunci când au rupt relațiile. Alți nativi vor lăsa totul zilele acestea pentru a petrece puțin timp cu familia. Este foarte important pentru ei să fie înconjurați de cei dragi în aceste zile, să fie răsfățați și apreciați.

Horoscop săptămânal 20 – 26 august 2018 Scorpion. Cât despre carieră, Luna nouă este de partea nativilor zodiei Scorpion. Cei care vor să câștige mai mulți bani, trebuie să își găsească acum curajul să ceară o mărire de salariu. De asemenea, și cei care vor să își schimbe departamentul ar putea avea șanse, dacă demonstrează că sunt capabili.

Nativii zodiei își vor scoate la iveală slăbiciunile

Cei care se mută ori își caută o casă au ocazia ca săptămâna aceasta să facă niște tranzacții foarte bune. Cei din jurul lor vor fi foarte uimiți sau invidioși de aceste tranzacții, însă acest lucru nu ar trebui decât să îi bucure.

Când vine vorba despre viața de cuplu, nativii zodiei ar putea arăta zilele acestea unele slăbiciuni ale lor. Din acest motiv, ar trebui să fie foarte atenți la gesturile pe care le fac, dar și la lucrurile pe care le spun. Pentru că la cât de multe primesc de la ceilalți, ar trebui să învețe și să ofere. Iar partenerul nu va ezita să le atragă atenția Scorpionilor dacă vor constata niște derapaje în relație. Se recomandă discuții sincere și gesturi romantice.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top