Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal 2 - 8 iulie 2018 Pești

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 2 – 8 iulie 2018 Pești

Horoscop săptămânal 2 – 8 iulie 2018 Pești. Primele zile ale lunii ar trebui sa fie dedicate celor dragi. Investitiile in proiecte si in afaceri nu sunt recomandate, caci toti banii ar putea sa fie pierduti. Iata horoscop Pesti iulie 2018.

Prudenta din primele zile asigura linistea intregii lunii, iar orice cuvant spus nepotrivit poate avea repercusiuni grave.

Abia dupa data de 3 iulie apar oportunitati de castig, de care nativii zodiei Pesti trebuie sa profite din plin.

Horoscop săptămânal 2 – 8 iulie 2018 INTEGRAL pentru fiecare zodie

Apasă pe zodia ta oentru a citi horoscopul: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Ideile de afaceri, jocul la loto ori niste rude darnice ajuta la imbunatatirea veniturilor lunare. Chiar daca isi gasesc cuvintele mai greu, nativii zodiei Pesti vor fi nevoiti sa faca eforturi sa se faca intelesi.

Pestii trebuie sa invete sa comunice mai mult. Horoscop Pesti început de iulie 2018

Intre 25 si 28 iulie, nativii zodiei Pesti ar trebui sa aiba mare grija pe ce dau banii, dar si cat sunt dispusi sa dea. Sa nu intre in economiile pe care le-au strans cu greu, ci sa reduca din cheltuieli. Astfel, vor avea bani suficienti pentru vacantele pe care le planuiesc lunile viitoare.

Zilele de 21 si 22 iulie sunt cele mai bune ale lunii, asa ca trebuuie sa profite si sa incheie tot ce au de incheiat in acele zile. Nu se vor mai intalni cu astfel de zile prea curand.

Nativii zodiei Pesti ar trebui sa invete sa lucreze mai mult la comunicarea cu cei din jur. Lipsa de diplomatie le dauneaza in luna iulie. La fel si lipsa comunicarii nu este bine privita de catre cei dragi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top