Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal 17 - 23 septembrie 2018 Vărsător

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 17 – 23 septembrie 2018 Vărsător

Horoscop săptămânal 17 – 23 septembrie 2018 Vărsător. Nativii zodiei Vărsător sunt sfătuiți ca în aceste zile să se ocupe mai mult de bunăstarea lor și mai puțin de bunăstarea celorlalți. Li se recomandă ca în aceste zile să mediteze mai mult și să se odihnească, pentru a evita o epuizare care îi paște dacă nu pun stop vieții lor agitate.
APASĂ pe zodia ta pentru a citi horoscopul pentru zodia ta: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI.

Lumea nu pleacă nicăieri zilele acestea, așa că nativii zodiei Vărsător ar trebui să se preocupe mai mult de starea lor de sănătate, mai ales dacă le-a jucat feste în ultima perioadă. O schimbare a alimentației, un abonament la sală și mai multe ieșiri în aer liber le vor prinde bine în zilele care urmează.

Se anunță o săptămână destul de agitată pentru nativii zodiei Vărsător, așa că nu ar fi rău să ceară ajutorul atunci când simt că lucrurile îi depășesc.

Munca în echipă va aduce rezultate la serviciu mult mai repede, iar la finalul săptămânii, dacă anumite proiecte ar trebui să fie predate, nativii zodiei sunt sfătuiți să se grăbească și să verifice temeinic fiecare sarcină. Nu ar strica și ca altcineva să arunce o privire peste aceste lucruri, pentru ca totul să iasă ca la carte.

Nativii zodiei Vărsător pot cunoaște niște persoane speciale

Dacă nativii Vărsător vor fi destul de agitați la muncă, în viața personală lucrurile ar putea fi diferite, numai dacă aceștia le vor acorda mai mult timp. Vărsătorii sunt sfătuiți să nu își neglijeze partenerul de viață, pentru că riscă niște discuții de proporții. Micile ieșiri cu partenerul, precum și niște gesturi mărunte îi vor ajuta să treacă de această săptămână cu bine.

La finalul săptămânii, o ieșire în oraș poate veni cu o veste foarte bună pentru unii nativi, care pot afla niște lucruri care le vor aduce multă bucurie. Alți nativi au ocazia să cunoască niște persoane noi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top