Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal 17 - 23 septembrie 2018 Gemeni

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 17 – 23 septembrie 2018 Gemeni

Horoscop săptămânal 17 – 23 septembrie 2018 Gemeni. Redescoperi în tine săptămâna aceasta acea latură pe care o considerai pierdută. Acea ingenuitate, acea ingeniozitate specifică pruncilor, acea determinare de care aveai nevoie atâta vreme.
APASĂ pe zodia ta pentru a citi horoscopul pentru zodia ta: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI.

Horoscop săptămânal 17 – 23 septembrie 2018 Gemeni

Poate că aceste sclipiri îți lipseau, poate că aceste situații concrete, aceste mici momente frumoase, micile iluzii ale vieții sunt cele care puteau porni rotițele pentru a fi din nou în largul tău.

Analizând situația ta sufletească, nu este absolut deloc exclus să întâlnești oameni providențiali, acei guri reprezentați de oameni simpli cu suflet curat care te fac să vezi viața cu alți ochi.

Trebuie să lași în același timp la o parte orice gând pricinos, orice nemulțumire care nu se bazează pe ceva real. De multe ori una ne imaginăm și alta reușim să înțelegem.

De multe ori percepem realitățile în funcție de ce ne-am dori sau în funcție de niște instincte care pot fi înșelătoare.

Din punct de vedere sentimental, totul se va învârti în jurul așteptărilor tale, așteptări care se bazează pe dorințe ascunse.

Aventurile amoroase nu sunt excluse în această săptămână în care karma și erosul tău sunt la cote înalte. Ai suficientă carismă încât să întorci toate privirile. Totuși, ferește-te de relații cu persoane cu care ai avut de-a face. Acei oameni nu vor face altceva decât să redeschidă anumite răni adânci, pansate cu greu la momentul respectiv.

Poate că ai motive de supărare și ești în continuare de mulțumit și de planul tău financiar. Nici săptămâna asta nu va fi una benefică din acest punct de vedere, dar ai norocul să obții bani din pur noroc. Nu se știe cum se face, dar mereu apare acea situație miraculoasă care te scoate din orice impas.

Cu sănătatea stai ceva mai bine. Descoperi la analize că nu aveai motive de îngrijorare și că mai degrabă te-ai confruntat cu stări ipohondrice decât cu o boală concretă. Așadar, poate că și din asta ai ceva de învățat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top