Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal 16 - 22 iulie 2018 Taur

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 16 – 22 iulie 2018 Taur

Horoscop săptămânal 16 – 22 iulie 2018 Taur. Cei născuți în zodia Taur petrec o săptămână în care stau mai mult alături de cei dragi. Simt nevoia să lase totul deoparte și să învețe care sunt lucrurile cu adevărat importante pentru ei. Au pierdut atât de mult timp făcând lucrurile greșit, încât viața le-a dat un semn că trebuie să se oprească.

Alături de persoanele mai iubite, lucrurile încep să se așeze pentru nativii zodiei Taur. Discuțiile sunt mult mai ușor de purtat, iar cuvintele frumoase sunt mult mai ușor de rostit.

Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Obișnuiți să conducă totul cu o mână de fier, Taurii trebuie să învețe să lase totul mai ușor, în tot ceea ce fac. Doar așa pot evita niște discuții care nu le vor crea prea multă bucurie. În plan familial, o veste foarte plăcută le bucură săptămâna. Fie că este vorba despre o logodnă, o căsătorie sau un nou bebeluș în familei, întotdeauna astfel de vești vor fi foarte apreciate de către Taur.

Alți nativi ar putea, de asemenea, să dea ei aceste vești frumoase. Cei din jur vor fi extrem de încântați de schimbarea din viața lor.

Familiști convinși, Taurii care au copii vor petrece tot timpul liber cu aceștia. Adoră să îi învețe pe copii să facă diferite lucruri practice și se pricep foarte bine să îi distreze. Cei care pleacă în vacanță vor avea parte de câteva zile extrem de liniștite, în care își vor lua doza necesară de energie.

Lucrurile merg din ce în ce mai bine la serviciu

La serviciu, lucrurile încep să se redreseze după o perioadă mai puțin favorabilă. Un nou proiect sau un nou coleg sunt ca o gură de aer proaspăt și suficiente pentru ca totul să fie mai bine.

Cât despre sănătate, nativilor li se recomandă mai multă odihnă și relaxare. Un abonament la sală sau mai multe plimbări în parc sunt de mare ajutor pentru a avea un tonus bun și pentru a scăpa de stres.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top