Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal 16 - 22 iulie 2018 Rac

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 16 – 22 iulie 2018 Rac

Horoscop săptămânal 16 – 22 iulie 2018 Rac.. Nativii zodiei Rac primesc semnale din toate direcțiile în această săptămână. Li se oferă niște oportunități de care trebuie să profite fără să stea pe gânduri.

Nu e momentul să stea pe gânduri când primesc o ofertă de undeva, deoarece s-ar putea să fie o șansă unică în viață, pe care trebuie să o ia ca atare. A venit momentul pentru nativii zodiei Rac să iasă din bula în care au intrat pentru a se proteja de cei din jur și să încerce lucruri noi.

Este greu pentru nativii zodiei Rac să se arunce cu capul în față, deoarece le este teamă să nu fie răniți. Însă, astrele sunt de partea Racilor și îi protejează de aceste probleme, cel puțin pentru moment.

Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

A venit clipa pentru nativii zodiei Rac să se gândească la ceea ce contează cu adevărat pentru ei. Fie că este vorba despre un loc de muncă sau de o persoană, trebuie să găsească puterea să spună stop. Dragoste cu forța nu se poate și nu are rost ca să sufere doar pentru a menține aparențele.

La fel se întâmplă și cu locul de muncă, unde mulți Raci nu mai găsesc motivația necesară să meargă. Să își găsească zilele acestea curajul de a face cele mai bune alegeri și să meargă pe acel drum. Nu se sfârșește nimic, ci pur și simplu este nevoie de un nou început pe care Racii trebuie să îl primească fără să se gândească mult la consecințe.

Atunci când vine vorba despre bani, o mărire de salariu bate la ușă. Toate eforturile pe care le-au depus Racii vor fi răsplătite. Vor putea să își cumpere anumite lucruri pe care nu au reușit până acum. De asemenea, vor putea să le facă anumite daruri speciale persoanelor dragi. Adoră să facă acest lucru, iar dacă au și bani, atunci cu siguranță că nu se vor uita la suma pe care o au de dat.

În ceea ce privește starea de sănătate, nativii zodiei Rac ar trebui să fie ceva mai atenți la sistemul respirator. Zilele acestea, unii Raci vor simți o sensibilitate și trebuie să verifice dacă totul este în regulă cu ei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top