Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal 16 - 22 iulie 2018 Leu

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 16 – 22 iulie 2018 Leu

Horoscop săptămânal 16 – 22 iulie 2018 Leu. A venit momentul ca nativii zodiei să lase trecutul deoparte și să se concentreze mai mult pe viitor. O persoană din trecut încă reușește să îi țină blocați, iar acest lucru este neobișnuit pentru ei.

Obișnuiți să părăsească pe cineva, Leii se vor trezi în situația în care vor fi lăsați cu ochii în soare. Fie că este vorba despre locul de muncă sau de către persoana iubită, Leii vor avea parte de o mare surpriză.

Acele persoane au nevoie permanent de o reconfirmare a sentimentelor, iar Leii nu reușesc mereu să facă acest lucru. Deși au sentimente puternice, preferă să asculte mai degrabă declarații de dragoste decât să le ofere.

Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Este momentul să lase garda jos și să se întrebe dacă mândria lor este mai presus de sentimentele lor și să ia măsurile care trebuie. Trebuie să evite, însă, discuțiile în contradictoriu, deoarece s-ar putea să primească niște întrebări la care nu au încă răspunsul.

În plan financiar, nativii zodiei Leu au noroc zilele acestea la bani. Fie că este vorba despre o sumă care vine neașteptat, banii sunt mereu bineveniți pentru nativii zodiei, obișnuiți cu lucruri scumpe.

Mare atenție de unde fac rost de bani Leii

Știu să scoată și apa din piatra seacă, așa că nu va fi greu pentru Lei să găsească un câștig financiar la tot pasul. Se știe însă faptul că ulciorul nu merge de multe ori la apă, așa că nu trebuie să exagereze cu aceste soluții pe care le găsesc pentru a câștiga mai ușor bani.

Din punct de vedere al sănătații, nativii zodiei Leu trebuie să fie ceva mai atenți la pielea lor. Chiar dacă sunt născuți vara, nu trebuie să uite de protecția solară și trebuie să se preocupe mai mult de corpul lor. Este vremea perfectă pentru a ieși la plimbare și pentru exerciții fizice ca să revină la forma fizică pe care Leii și-o doresc.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top