Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal 16 – 22 iulie 2018 Integral

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 16 – 22 iulie 2018 Integral

Horoscop săptămânal 16 – 22 iulie 2018. Va fi o săptămână plină de surprize pentru zodii. Află ce te așteaptă în funcție de semnul tău zodiacal.

Horoscop săptămânal 16 – 22 iulie 2018

Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

BERBEC. Soarele care se află în tranzit prin zodia Rac îi face pe nativii zodiei Berbec să fie mai aproape de către familie și de către prieteni. Încep să renunțe la momentele acelea în care pierd timpul cu lucruri mărunte și vor să le fie alături celor care le vor mereu binele. Vor afla zilele acestea cine îi iubesc cu adevărat, la bine și la greu. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

TAUR. Cei născuți în zodia Taur petrec o săptămână în care stau mai mult alături de cei dragi. Simt nevoia să lase totul deoparte și să învețe care sunt lucrurile cu adevărat importante pentru ei. Au pierdut atât de mult timp făcând lucrurile greșit, încât viața le-a dat un semn că trebuie să se oprească. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

GEMENI. Cei născuți în zodia Gemeni vor avea parte de o săptămână definitorie pentru viitoarea perioadă. A venit momentul să se ocupe mai mult de ei. În ultima vreme s-au neglijat destul de mult, iar acum totul s-a întors împotriva lor. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

RAC. Nativii zodiei Rac primesc semnale din toate direcțiile în această săptămână. Li se oferă niște oportunități de care trebuie să profite fără să stea pe gânduri. Nu e momentul să stea pe gânduri când primesc o ofertă de undeva, deoarece s-ar putea să fie o șansă unică în viață, pe care trebuie să o ia ca atare. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

LEU. A venit momentul ca nativii zodiei să lase trecutul deoparte și să se concentreze mai mult pe viitor. O persoană din trecut încă reușește să îi țină blocați, iar acest lucru este neobișnuit pentru ei. Obișnuiți să părăsească pe cineva, Leii se vor trezi în situația în care vor fi lăsați cu ochii în soare. Fie că este vorba despre locul de muncă sau de către persoana iubită, Leii vor avea parte de o mare surpriză. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

FECIOARĂ. Zilele acestea, nativii zodiei Fecioară ar trebui să interacționeze mai mult cu cei din jurul lor. Au multe planuri de dus la capăt și numai în echipă se poate rezolva totul la timp. Mai sunt multe lucruri rămase nerezolvate. Este momentul ca Fecioarele să ceară ajutorul și să accepte faptul că nu au timp să le facă singuri pe toate. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

BALANȚĂ. Săptămâna aceasta va fi una ce va aduce oportunități pentru Balanțe. Pot obține ceea ce își doresc de foarte mult timp. Dar pentru asta, este necesar să cântărească bine lucrurile înainte. În felul acesta se vor asigura că la final vor lua cele mai bune decizii, indifernet despre ce este vorba. Și, deciziile bune vin mereu însoțite de oportunități. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

SCORPION. Se anunță o săptămână plină de provocări pentru Scorpioni. Dar, dacă vor reuși să își păstreze calmul și chiar să găsească soluții pentru toate lucrurile neplăcute care le ies în cale, atunci vor termina săptămâna într-o notă pozitivă. Din punct de vedere sentimental, Scorpionii vor avea o săptămână intensă. Vor trece prin diverse încercări, prin difeirte stări, ceea ce le va afecta și relația de cuplu. Vor fi zile în care se vor simți copleșiți de sentimentele pe care le au pentru parteenrii de cuplu și vor exterioriza acele sintimente. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

SĂGETĂTOR. Săptămâna va decurge bine pentru acești nativi. Totuși, trebuie să acorde atenție anumitor detalii pentru a se asigura că nu se vor confrunta cu anumite probleme. Pentru Săgetătoti, săptămâna va fi una bună din toate punctele de vedere. Cu toate acestea, sunt sfătuiți să fie atenți la unele detalii. Și asta deoarece lucrurile ar putea scăpa de sub control spre finalul săptămânii. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

CAPRICORN. Este o săptămână în care Capricornii încep să se gândească și la propria persoană. Iar lucrul acesta este unul pozitiv. Nu este vorba de egoism. Pur și simplu acești nativi au nevoie să își acorde atenție deoarece s-au lăsat pe ultimul loc în ultima perioadă. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

VĂRSĂTOR. Săptămâna aceasta va fi una mai dificilă pentru Vărsători. Trebuie să ia anumite decizii de care vor depinde multe lucruri în viitor. Afșă ce îți rezervă astrele în perioada care urmează. În perioada aceasta trebuie să iei anumite decizii legate de carieră. Simți că lucrurile nu mai pot continua în ritmul de până acum. Dar trebuie să te gândești foarte bine înainte. Nu ignora nici sfaturile celor care sunt în măsură să te ajute în aceatsă privință. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

PEȘTI. Peștii vor avea o săptămână interesantă. Se pot întâmpla în viața lor lucruri la care nu s-ar fi așteptat. Află ce spun astrele despre acest semn zodiacal. În ceea ce privește sănătatea, Peștii trebuie să fie foarte atenți. Deși nu vor avea probleme grave în acest sens, totuși nu se spune degeaba că este mai bine să previi decât să tratezi. Este recomandat pentru acești nativi să meargă la medic pentru analizele de rutină. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top