Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal 16 - 22 iulie 2018 Fecioară

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 16 – 22 iulie 2018 Fecioară

Horoscop săptămânal 16 – 22 iulie 2018 Fecioară. Zilele acestea, nativii zodiei Fecioară ar trebui să interacționeze mai mult cu cei din jurul lor. Au multe planuri de dus la capăt și numai în echipă se poate rezolva totul la timp.

Mai sunt multe lucruri rămase nerezolvate. Este momentul ca Fecioarele să ceară ajutorul și să accepte faptul că nu au timp să le facă singuri pe toate.

Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

La serviciu se anunță o săptămână complicată, în care șefii le alocă sarcini suplimentare, deoarece au încredere în seriozitatea lor. Din păcate, s-ar putea să fie prea mult, chiar și pentru ei. Dar nativii zodiei nu dau niciodată înapoi și reușesc cumva să rezolve tot ce au de făcut, la timp.

Acest lucru nu va fi ignorat de superiori și sunt mari șanse pentru o promovare, dacă își fac bine treaba foarte bine.

Însă, trebuie să fie foarte atenți și la starea de sănătate și să își aloce niște timp liber pentru odihnă. Totul s-a desfășurat în ultima vreme într-un ritm alert și trebuie să pună puțin frână, pentru a nu se complica lucrurile.

Niște analize medicale de rutină sunt binevenite, mai ales că acești nativi au mereu un stil de viață alert.

Horoscop săptămânal 16 – 22 iulie 2018 Fecioară. Nativii zodiei au mari șanse să cunoască pe cineva special

Cât despre bani, nativii zodiei Fecioară sunt sfătuiți să fie foarte atenți pe ceea ce dau banii, deoarece au tendința să exagereze zilele acestea. Chiar dacă sunt cunoscuți pentru gusturile foarte bune pe care le au, asta nu înseamnă că trebuie să dea toți banii pe cumpărături inutile. O listă făcută înainte de fiecare ieșire la cumpărături îi va scuti de cheltuieli neprevăzute.

Pe plan sentimental, nativii zodiei Fecioară trec printr-o perioadă extrem de favorabilă. Cei care au o relație se gândesc la căsătorie, la copii și la un viitor împreună cu persoana iubită. Cei singuri vor reuși să le atragă celorlalți atenția cu șarmul lor. Trebuie să profite de orice oportunitate li se oferă. Chiar și o ieșire simplă în parc poate fi un prilej pentru a cunoaște pe cineva special. Nu trebuie să dispere cei singuri, deoarece există mari șanse să apară cineva interesant în cale.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top