Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal 16 – 22 iulie 2018 Capricorn

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 16 – 22 iulie 2018 Capricorn

Horoscop săptămânal 16 – 22 iulie 2018 Capricorn. Este o săptămână în care Capricornii încep să se gândească și la propria persoană. Iar lucrul acesta este unul pozitiv. Nu este vorba de egoism. Pur și simplu acești nativi au nevoie să își acorde atenție deoarece s-au lăsat pe ultimul loc în ultima perioadă.

Horoscop săptămânal 16 – 22 iulie 2018 Capricorn

Capricornii au nevoie de o pauză. Așa că, un concediu este mai mult decât necesar. Astfel, vor avea ocazia de a se odihni, de a reflecta asupra unor lucurri pe care le-au ignorat în ultima perioadă. Este cea mai buna perioada pentru a face asta.
Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

La locul de muncă totul merge foarte bine. Capricornii sunt apreciați de superiori, așa că nu ar fi exclus ca după perioada aceea de odihnă, de concediu, să primească vești bune. Este posibil să fie avansați la locul de muncă. Sau poate să primească o mărire de salariu.

Relația de cuplu merge mai bine decât în săptămânile anterioare. Și asta deoarece Capriconrii vor începe să se gândească la unele lucruri cărora până acum nu le-au acordat atenția cuvenită. Este momentul cel mai bun pentru a reflecata asupra lor. Partenerii lor de cuplu vor aprecia cu siguranță schimbprile pe care le vor vedea la Capricorni.

Din punct de vedere financiar, Capricornii sunt într-o perioadă tare bună, înfloritoare. Datorită muncii depuse în ultima vreme, Capriconii au reușit să facă ceva economii. Tocmai bine, avnd în vedere că urmează acea vacanță care tare utilă se va dovedi. Și nu ar fi rău dacă ar merge într-o excursie pentru câteva zile. Vor scăpa de monotonie, de rutină și se vor întoarce cu forțe proaspete la viața de zi cu zi.

În ceea ce privește sănătatea, Capricornii nu vor avea probleme. Sau, dacă acestea vor apărea, vor fi unele minore. Totuși, sunt sfătuiți să fie precauți. Nu degeaba se spune că este mai bine să previi decât să tratezi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top